BZI LIVE

LIVE VIDEO – Tot ceea ce trebuie să știi înainte să decizi unde vrei să te muți! Joi, ora 10:00, afli direct de la un dezvoltator imobiliar care sunt provocările pentru un cumpărător în alegerea unei locuințe. Radu Băcăoanu, fondatorul proiectului Cubic Village, vine la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 18 nov. 2020

Joi, ora 10:00, în studioul BZI LIVE, vine Radu Băcăoanu, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din Iași.

Cubic Village, proiectul demarat de invitatul moderatoarei Roxana Caraiman, situat în zona Popas Păcurari-Rediu, este un cartier de locuințe construite în stil minimalist.

Dezvoltatorul imobiliar va oferi detalii despre casele pe care le construiește dar și informații utile pentru orice cumpărător în ce privește procesul de căutare al unei locuințe.

Alte aspecte abordate în cadrul emisiunii vor fi legate de condiția dezvoltatorilor imobiliari în Iași, evoluția activității imobiliare în contextul pandemiei COVID-19 și cererea de piață, având în vedere dezvoltarea tehnologică.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu