Eveniment-Social

Trafic infernal în campusul Tudor Vladimirescu! Direcția de Servicii Studențești lansează un avertisment pentru toți studenții care parchează neregulamentar

Publicat: 06 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trafic infernal în campusul Tudor Vladimirescu Direcția de Servicii Studențești lansează un avertisment pentru toți studenții care parchează neregulamentar
DSS anunță că studenții care parchează neregulamentar mașinile

Începutul anului universitar este mai dificil pentru studenții care au mașini. Direcţia de Servicii Studențești (DSS) a observat faptul că o importantă stradă din campusul studenţesc Tudor Vladimirescu a fost pur şi simplu blocată de studenţii care parchează neregulamentar.

Din aceste considerente, oficialii DSS lansează un avertisment pentru studenţii care au mașini şi care blochează străzile din Tudor.

Studenţii care vor bloca străzile din campusul Tudor Vladimirescu se vor trezi cu maşinile ridicate, susţine cei din Direcţia Servicii Studențești

Într-o postare publicată pe site-ul instituţiei se arată faptul că traficul auto de pe strada dintre Cantina Universitară şi Căminul T8 a fost blocat de studenţii care şi-au parcat neregulamentar autorurismele. DSS le aduce aminte studenţilor despre faptul că trebuie să parcheze în zonele special amenajate, în caz contrar existând riscul de a se trezi cu maşinile ridicate de poliţişti:

Astăzi, traficul auto de pe strada dintre Cantină și Căminul T8, Aleea Prof. Vasile Petrescu, a fost blocat de mai multe ori din cauza mașinilor parcate neregulamentar pe partea stângă. Pe porțiunea de drum marcată cu roșu se poate circula pe ambele sensuri, iar din cauza mașinilor parcate neregulamentar s-a circulat doar pe un singur sens, la mica înțelegere între conducătorii auto.

Vă atragem atenția că insuficiența locurilor de parcare din campus nu este o scuză pentru parcarea neregulamentară, blocarea unui drum, a unei căi de acces sau a unui trotuar.

Vă rugăm să vă asigurați că parcați mașinile doar în zonele corespunzătoare. În caz contrar, în următoarea perioadă, echipaje ale Poliției vor interveni pentru ridicarea mașinilor și amendarea șoferilor care parchează neregulamentar în Campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”. este anunţul celor de la DSS.

Campusul Tudor Vladimirescu a avut parte, in ultimii ani, de o transformare spectaculosă

La nivel de DSS au fost implementate, in ultimii ani, mai multe proiecte spectaculoase. In acest fel, campusul Tudor Vladimirescu și-a schimbat fața. Vorbim despre proiecte in valoare de sute de mii de lei, proiecte care s-au tradus prin amenajarea spatiilor verzi din zonă dar și in deschiderea a mai multor săli de lectură.

Un student de la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”, Vlad Denis Cozmei, a câștigat premiul I, în valoare de 5.000 de lei, la concursul „The Best Coworking Space Design”, organizat de Direcția Servicii Studențești de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, din Iași. Acesta a propus cea mai bună soluție pentru a amenaja 4 noi săli de lectură în Campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” din Iași, cu un buget de 170.000 de lei, îmbinând criteriile solicitate de juriu

Universitatea Tehnică (TUIAȘI) „Gheorghe Asachi” din Iași va realiza 4 săli de lectură cu 170.000 de lei, pe baza proiectului propus de un student de la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”.

Adauga un comentariu