Sport

Tricolorii, pregătiți să cucerească Armenia: Au trecut cu brio testarea oficială COVID! Programul României la Erevan

Publicat: 30 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tricolorii pregătiți să cucerească Armenia Au trecut cu brio testarea oficială COVID Programul României la Erevan
Rezultate negative pentru toți jucătorii și membrii staff-ului naționalei înainte de meciul cu Armenia

România ocupă locul patru în grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022 după primele două etape. Tricolorii au trecut cu brio testarea oficială COVID și sunt gata să călătorească la Erevan, pentru duelul cu Armenia, ultimul din această lună.
Reprezentativa lui Mirel Rădoi s-a impus în fața Macedoniei de Nord, 3-2, și a cedat contra Germaniei, 0-1, la capătul unui joc dominat de elevii lui Joachim Low, dar în finalul căruia România putea da lovitura. Dacă aceste două partide s-au disputat pe Arena Națională din București, pentru confruntarea cu Armenia, tricolorii vor fi nevoiți să se deplaseze la Erevan.

Rezultate negative pentru toți jucătorii și membrii staff-ului naționalei înainte de meciul cu Armenia! Programul tricolorilor la Erevan

Înaintea plecării programate astăzi, de la ora 17:30, toată delegația României a primit rezultate negative la testarea oficială COVID. Mâine, la ora 16:30, va avea loc conferința de presă premergătoare meciului cu Armenia, iar jumătate de oră mai târziu, antrenamentul oficial al tricolorilor.

„Astăzi, la ora 17:30, delegația României va decola de pe Aeroportul Henri Coandă spre Erevan. În această dimineață au sosit rezultatele testării COVID oficiale, efectuată ieri-dimineață și necesară atât plecării spre Armenia, cât și disputării partidei din deplasare: rezultate negative pentru toți jucătorii și membrii staff-ului naționalei!
România ajunge în această seară la Erevan. Mâine, marți, 30 martie, este programată conferința de presă oficială la ora 16:30, iar de la 17:00 (orele României), antrenamentul oficial pe Stadionul Republican Vazgen Sargsyan pe care se va disputa și meciul”, se arată în comunicatul FRF.

După înfrângerea cu Germania, România este pe locul patru în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Macedonia, care are golaveraj superior, și la trei lungimi în spatele Armeniei, care a produs surpriza în această rundă, 2-0 cu Islanda, și selecționatei lui Joachim Low, care au maximum de puncte.

Adauga un comentariu