Titlurile zilei

Trio de coșmar! Un bătrân de 72 de ani a fost violat de fiul iubitei sale după ce a fost îmbătat zdravăn! Unde s-a petrecut grozăvia și cum s-a ajuns la așa ceva! (Exclusiv)

Publicat: 05 apr. 2021
Un bătrân, plângând și un bărbat încătușat cu mâinile la spate
Judecătorii ieșeni au arestat preventiv un individ acuzat că l-ar fi violat pe un septuagenar, iubitul mamei sale

Un individ în vârstă de 38 de ani, din comuna ieșeană Popricani, a ajuns după gratii. Judecătorii ieșeni l-au arestat preventiv pe Toader Tocmag sub acuzația de viol. Anchetatorii susțin că individul l-a ademenit pe concubinul mamei sale cu băutură, apoi l-a dezbrăcat de pantaloni și ar fi întreținut relații sexuale cu acesta

Caz șocant, petrecut într-o localitate din județul Iași! Un bătrânel în vârstă de 72 de ani a fost violat chiar de fiul iubitei sale! Prădătorul sexual l-ar fi ademenit cu alcool, după care l-ar fi dezbrăcat și l-ar fi batjocorit pe septuagenar!
Din câte se pare, în județul Iași, nici bărbații nu pot evita agresorii sexuali! Astfel, recent, un bătrânel a trecut prin clipe de groază, fiind abuzat sexual chiar de cel care i-ar putea fi copil.

Ieșeanul Toader Tocmag, acuzat că l-a violat pe iubitul mamei sale

Drama bătrânelului de 72 de ani s-a petrecut pe 20 martie 2021. La acea dată, victima se afla la domiciliul din comuna Popricani, județul Iași. Alături de el, în imobil se mai afla fiul concubinei sale, Toader Tocmag (38 de ani).
La un moment dat, Tocmag l-a trimis pe septuagenar să cumpere un PET de bere. La întoarcere, Toader Tocmag l-a invitat pe iubitul mamei sale să se cinstească împreună cu alcool, în una dintre camerele imobilului. Surse judiciare afirmă că, după ce au băut bine, individul de 38 de ani a decis să-și satisfacă poftele animalice cu bătrânelul de 72 de ani. Astfel, aceleași surse susțin că individul a profitat de starea în care se afla septuagenarul și de faptul că acesta din urmă nu se putea apăra, astfel că l-a dezbrăcat, după care a întreținut raporturi sexuale cu victima.

Arestat preventiv de către judecătorii ieșeni, pentru viol

După incident, victima în vârstă de 72 de ani a mers țintă la Poliție, unde a depus o plângere penală. Oamenii legii au demarat cercetările și au ajuns la concluzia că afirmațiile septuagenarului se confirmă. Așadar, polițiștii au ajuns la principalul suspect pentru comiterea abuzului sexual, Toader Tocmag.
Individul a fost ridicat de acasă și dus la audieri. Ieșeanul a negat comiterea faptei, însă indiciile și mărturia victimei au arătat contrariul. Din acest motiv, Toader Tocmag a fost reținut inițial pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii ieșeni au propus arestarea preventivă a individului. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis această solicitare venită de la anchetatori.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași cu privire la inculpatul Toader Tocmag. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol, pentru o perioada de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Toader Tocmag”, au menționat judecătorii ieșeni.

La scurt timp, ieșeanul a contestat decizia, astfel că dosarul a ajuns la Tribunalul Județean. Numai că, și aici, magistrații au hotărât că ieșeanul trebui să rămână după gratii, respingând contestația acestuia împotriva arestării preventive. Cazuri de viol au mai existat de-a lungul timpului în județul Iași, însă rareori victima a fost un bărbat.
Adauga un comentariu