Eveniment-Social

Tripla campioană națională la atletism, Brumă Ioana, a decis să îmbrățiseze cariera de jandarm

Publicat: 13 nov. 2020
Brumă Ioana este jandarm la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău
Brumă Ioana este jandarm la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău

De trei ori campioană națională, de două ori vice-campioană națională, peste 60 de premii în competițiile de atletism din România, o medalie de argint obținută la Jocurile Mondiale de Tineret din Ankara – Turcia la proba de 4 ori 200 de metri ștafetă cât și un rezultat foarte bun la proba pe distanța de 600 de metri în cadrul aceleiași competiții.

Acestea sunt performanțele sportive ale domnișoarei Sg.maj Brumă Ioana, tânăra noastră colegă, absolventă a Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni. Au trecut doi ani de când pe lângă pasiunea pentru atletism, colega noastră desfășoară misiuni împreună cu colegii ei din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, reușind să se identifice în cadrul grupului profesional, indiferent de provocările întâlnite.

Ca și în cazul altor colegi care au practicat diferite sporturi sau discipline bazate pe dedicație, mult efort și respect pentru cei din jur, Ioana a ales să continue sub aceleași valori îmbrăcând cu mult entuziasm haina militară bleu-jandarm.
Despre opțiunea sa colega noastră ne transmite că ,,în sport disciplina și seriozitatea sunt obligatorii dacă vrei să ai rezultate, iar în haina militară se simte în largul ei cunoscând bine acest joc”.

Comentarii
  • Sant atatea meserii frumoase pe lume a ales cea mai mizerabila,o meserie care este urmasa securitatii,care securitate a torturat si nenorocit oameni bleahhh

  • Nu te-a dus mintea sa faci altceva. Te-ai dus acolo pentru ca iti place sa bati protestatarii si oameni nevinovati, copii si batrani. Nu vom uita prea curand 10 august cand mii de oameni au fost batuti de nenorocitii de jandarmi cu bestialitate la ordinul infractorilor PSD-isti.

Adauga un comentariu