Bursa Barfelor

Turtoi te scoate din noroi, dar nu are loc de muncă

Publicat: 17 mart. 2021

Îl mai știe cineva pe Cătălinuț Turtoi, ăla care în campania din 2020 voia să ajungă primar promițând autostrăzi și străzi fără noroaie? Ei bine, de ceva timp guiță pe Facebuci despre importanța unei autostrăzi care să ne lege de vestul modern al țărișoarei. Și babele știu că o autostradă este importantă, dar nu știau de unde agitația asta pentru Cătălinuț Turtoi, care se zvârcolește din ce în ce mai tare. Babele bârfitoare au aflat că omu’ este flămând tare, pentru că nu are un loc de muncă. Ce a produs prin campanie, a cam cheltuit. Ba mai mult, a rămas și cu ceva datorii. Dacă nu prinde un post călduț, Turtoi o va arde ca un boschetar prin oraș. Babele vor sta aproape și vor veni cu informații noi despre prima zi de muncă a lui Cătălinuț Turtoi, dacă va fi cazul.

Comentarii
  • Bre Mușuroi, treci pe la noi să īți dea administratorul Ursulache niscai brioșe artizanale. Īn semn de susținere. Iar Uzzi īți poate performa și un masaj. Știe ea de care.

  • Turtoi asta e un țăran bașit de prin părțile Neamțului, sau Suceava acum ceva timp epoștale pe Facebook un îndemn pentru proștii inteligenți care îi citeau ineptiile și îl susțineau ceva de genul ca pentru a combate poluarea romanii să e în trafic autoturismele care scot fum mai mult decât e e permis sau ceva de genul auzi cumetre dacă vrei să vezi autoturisme care poluiaza și otravesc ozonul nu trebui să filmezi în trafic ,E suficient să faci o vizită în parcurile auto ale instituțiilor din subordinea Primăriei Salubritate,Servicii publice, RATP și o sa vezi camioane Bucegi, tractoare U 650 etc

  • Urtoi milita pentru autostrada A8 inca de cand PSD vota impotriva ei. Cu ce e el de vina ca voi tineti cu ticalosii din PSD, care stiu numai sa fure?

Adauga un comentariu