Actualitate

Ultima oră! Prințul Paul a fost prins la Paris – UPDATE

Publicat: 27 iun. 2022
Zi decisivă pentru Prințul Paul

Autoritățile au reușit astăzi, 27 iunie 2022, să-l prindă pe prințul Paul. Acesta a fost găsit în Paris, după ce a fost dat în urmărire internațională și a fugit din țară.

Vă aducem aminte că prințul fusese condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa, dar a fugit din țară înainte de sentinţă.

Paul Philippe al României a fost dat în urmărire internațională în decembrie 2020, după ce polițiștii care l-au căutat la domiciliul declarat în acte, din Sectorul 2 al Capitalei, nu l-au găsit pentru punerea în executare a condamnării.

Prințesa Lia susținea că Paul Lambrino ar fi plecat în Portugalia.

Alături de Paul Lambrino au mai fost condamnați Remus Truică (la șapte ani de închisoare cu executare), Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein (la cinci ani de închisoare cu executare) și Dan Andronic (trei ani de închisoare cu suspendare).

UPDATE: Autoritățile din Franța au sprijinit Poliția Română, care a participat cu DOS, DIC și CCPI- IGPR. Fugarul a fost depistat pe stradă, iar la verificări, a prezentat un pașaport eliberat de autoritățile din UK.

Paul Lambrino, dat în judecată de propria soție

Prințesa Lia l-a dat în judecată pe Prințul Paul, pentru custodia fiului lor.

Prințesa Lia vrea să obțină custodia fiului său cu Prințul Paul. Ea l-a dat în judecată pe soțul său, pentru a putea pleca cu băiatul ei din țară.

Prințesa Lia ar dori să plece cu fiul ei, Carol Ferdinand, din România pentru a perioadă de timp, probabil din cauza problemelor finaciare cu care se confruntă. Dat fiind faptul că cel mic este minor, Prințesa Lia are nevoie fie de acordul tatălui, fie de custodia completă.

Prințesa Lia și micul prinț au fost evacuați din casă, pentru că nu au mai putut plăti ratele bancare. Aceștia și-ar fi pierdut vila de lux din Capitală.

Mai mult, ar exista deja informații conform cărora banca ar fi vândut deja celebra casă din centrul Bucureștiului.

În acest moment, potrivit unor surse din rândul apropiaților, Prințesa Lia și cel mic ar locui într-un hotel de patru stele din nordul Capitalei.

Prințesa Lia a decis să apeleze la a doua variantă și l-a chemat în instanță pe Prințul Paul.

Prințesa Lia și fiul ei, Carol Ferdinand, au fost evacuați din vila de lux din București, deoarece nu ar mai fi plătit ratele bancare, după ce Prințul Paul a fost condamnat definitiv de instanță și a fugit din țară. Vila de lux în care locuiau se află în Centrul Vechi, însă se spune că banca ar fi vândut deja locuința și că Prințesa Lia și micul prinț Carol Ferdinand s-ar fi stabilit acum un hotel de patru stele din nordul Capitalei.

„Paul este şi s-a considerat nevinovat. Vom folosi toate căile legale care ne stau la dispoziţie pentru a demonstra acest lucru. Prinţul Paul al României se consideră victima unui proces politic. E inadmisibil ca drepturile lui să nu fie recunoscute nici acum. El nu a fugit din ţară în urma condamnării, ci a plecat în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune”, a spus prinţesa Lia, într-un interviu pentru Antena 3, la finalul anului 2020.
Comentarii
Adauga un comentariu