Titlurile zilei

Ultima zi de priveghi pentru Costel Corduneanu. Încă o noapte albă la Iași. Sute de persoane s-au alăturat familiei – FOTO/VIDEO

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 18 Comentarii
Ultima zi de priveghi pentru Costel Corduneanu. Încă o noapte albă la Iași. Sute de persoane s-au alăturat familiei - FOTOVIDEO
A fost stabilit programul pentru înmormântare

Priveghiul pentru Costel Corduneanu continuă și astăzi, după ce sute de oameni au venit să-și prezinte omagiile și respectul timp de două zile. Familia îndurerată face ultimele pregătiri pentru înmormântarea care va avea loc vineri

În prima seară de priveghi pentru Costel Corduneanu, în jur de 500 de oameni s-au adunat la restaurantul La Castel. Muzica de jale, cântată de Costel Biju, a sunat în boxe. Miercuri seară, din nou, oamenii au venit în număr mare, iar Ștefan și Narcis de la Bărbulești au cântat pentru Costel Corduneanu.

Ultima zi de priveghi la Costel Corduneanu

Astăzi, se fac ultimele pregătiri pentru înmormântarea fostului luptător. În ultimele două zile, persoane din toată România au fost prezente la Iași, pentru a depune flori lângă sicriul lui Costel Corduneanu, unde au fost atârnate toate medaliile pe care le-a câștigat în cariera de sportiv. De asemenea, în jurul catafalcului au fost puse sute de flori albe și zeci de coroane, în semn de respect pentru cine a fost Costel Corduneanu. Evenimentul a fost pregătit cu mare fast de familia îndurerată.

Sute de persoane au îmbrăcat tricouri negre pe care este ilustrat chipul fostului sportiv. În tot acest timp, în interiorul cortului, pe un ecran uriaș au rulat fotografii cu cel supranumit „Legenda Moldovei”, iar dedicațiile au fost la ordinea zilei.

Tot mai multe persoane s-au întrebat cât a costat sicriul în care a fost depus cunoscutul Costel Corduneanu. Acesta este unul de tip Boston, ce se vinde cu preţuri cuprinse între 16.000 şi 20.000 de lei. Deja, la Cimitirul „Eternitatea”, se lucrează pentru a se ajusta groapa la dimensiunile sicriului, care este mult mai mare decât unul obișnuit.

În tot acest timp, afară au fost pregătiți berbecuți și purceluși la proțap pentru toți oamenii prezenți la eveniment. De asemenea, au fost și mâncăruri pentru cei care postesc. Este anunțat că va mai cânta și Florin Salam înainte de înmormântarea lui Costel Corduneanu.

Ultimele pregătiri pentru înmormântare

Astăzi, se fac ultimele pregătiri pentru înmormântare. Forțele de ordine au fost puse în alertă, deoarece la eveniment sunt anunțate mii de persoane. Totul va începe vineri, 19 aprilie, de la ora 14:00, iar trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu va fi îngropat la Cimitirul „Eternitatea”.

Zilele trecute, un sobor de preoți a oficiat slujbele de la localul La Castel. În ceea ce privește onorurile militare, instituțiile statului au negat că vor organiza un astfel moment. Familia Corduneanu nu a insistat cu această propunere. Vineri, toți cei prezenți vor pleca cu mașinile din zona restaurantului, până la poarta cimitirului.

A fost jale mare la priveghiul lui Costel Corduneanu în ultimele zile. În continuare, alte sute de oameni au anunțat că vor veni special pentru a își prezenta omagiile.

Comentarii
  • La moarte , brusc toți si-au adus aminte ca a fost sportiv și are medalii . De activitatea de interlop de 30 ani , nu spune nimeni . Mare personalitate a orașului, ma mir ca nu îl decorează Chirică pm . Politia asta proasta cheltuie bani si păzește niște interlopi de parca aia vin la înmormântare ca se își regleze conturile . Vin la o înmormântare, ce scandal sa iasă, alo politia , ați rezolvat toate celelalte ? Ai de plm …

  • Acuma era momentul ca serei să o pună de-un camicaze isis ceva, scăpam de două trei sute de gunoaie ale societății.
    Sau ca la Moscova,nu s-a găsit un tadjikistan ceva ..cu un calașnicov

  • A crăpat un nemernic, un borfaș, nu e nicio tragedie. Partea proastă este ca autoritățile au demonstrat ca tiganii au o și mai mare autoritate în țară !
    S-a transformat restaurantul La Castel în capela mortuară unde pot să ia masa și să se dea pomeni

  • a fost candva sportiv ..atat..spun gunoaiele escrocii anal fabetii …dar de acei amarati lasati fara casa ,aruncati in mizerie ,in saracie ,de acei amarati si amarate trimise la produs ,de naivii lasati fara bani nu spune nimeni nimic ? daca autoritatile si politia nu ar fi corupte si in cardasie cu aceste gunoaie penale aceste putori si trantori trebuie duse in siberia sau la ocna pe viata !

  • Nu trebuie sa traiesti pe acest pamant, spurci pamantul pe unde calci si pute a rautate si prostie de la tine. Maaaars gunoiule in tomberon!

  • Bine ar fi fost , mai scapam de burtile alea pline de c….t si de cefulitze late.
    Unde esti tu Antonescule sa ne scapi de ciori ?

  • Toate firmele care au luat parte la acest circ macabru trebuie controlate de ANAF si boicotate de catre cetateni. Consider ca cine mai calca pragul ‘restaurantului” La Costel, pardon castel, nu are verticalitate nici cat o rama. ANSVSA, DSP, OJPC, compartimentele de control ale Primariei Iasi, s-au dovedit INEXISTENTE in aceste zile. Orasul este stranguat de traficul nebun generat de mafiotii care se perinda in limuzinele lor de lux. Cea mai urata pata de pe obrazul „capitalei culturale a Moldovei”. Un exemplu pur de CANCEL CULTURE, pus in scena de o mana de mafioti cu tupeu.

  • Pentru toate Ciorile semi-analfabete care citesc!!! nu dau nume dar se știe … ele.
    Costele… D-Zeu sa te Ierte!! pentru toate păcatele tale de campion legenda , fetele schingiuite, hoți de buzunare pentru toti cerșetorii care i-au adus bani , pentru toti copii care s-au stricat de la prafurile primite , pentru toti tâlhăriții si lista e lunga. Cum se simt acum Fratii lui ?Gelu, Bogdanel,Petronel etc… ca nu mai au sprijin de la Bucureștiul ? deja mai avem unul cu infarct miocardic, și unul fara un picior … La pensie Băieți la pensie ca nu mai însemnați nimk !!!!

  • Cu tot respectul pentru un mort ii urez ce e msi bine pe lumea cealalta ..Dar sa nu uitam de ce a facur cu pustii in polonia si cu fetele la drum …. sclavie chear si mortaciuni , nu multi stiu …Dumnezeu sa il ierte.

Adauga un comentariu