Titlurile zilei

Uluitor! Sexy-învățătoarea a fost ridicată de „mascați”: tânăra racola minore și le ducea în cluburile de noapte din Italia! Dosar fierbinte pe masa judecătorilor

Publicat: 12 dec. 2019

O tânără în vârstă de 29 de ani, care a fost învățătoare suplinitoare la o școală din județul Vaslui, a fost ridicată din pat de oamenii legii.
Astfel, recent, polițiștii au săltat-o pe Alina Mădălina Idriceanu, la solicitarea autorităților din Italia.

Femeia, din localitatea Tătărăni, care are doi copii minori, a ajuns în fața judecătorilor din cadrul Curții de Apel Iași. Magistrații au respins solicitarea de arestare provizorie, formulată de procurori pe numele ei. În schimb, instanța a dispus măsura controlului judiciar în cazul acesteia. Anchetatorii italieni au emis recent o solicitare privind extrădarea femeii, pe baza unui mandat european de arestare. Cererea a ajuns pe mesele procurorilor ieșeni, care au dispus inițial reținerea acesteia.

„Persoana în cauză, care locuiește în județul Vaslui, a fost preluată de polițiști și adusă la sediul Parchetului. Ulterior, procurorii au decis reținerea ei pentru 24 de ore. De asemenea, a fost propusă arestarea provizorie a acesteia, în baza mandatului european emis de autoritățile judiciare italiene. Potrivit acestora, femeia a fost condamnată la o pedeapsă de șase ani și șase luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și pornografie infantilă”, a declarat ieri procurorul Iulian Ispir, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Minoră, dusă „la produs”

Oamenii legii au mai spus că tânăra a fost condamnată după ce, în cursul anului 2017, a fost acuzată că ar fi facilitat transportul unei minore, din România, în Italia. Mai mult, spun anchetatorii, odată ajunsă în Italia, tânăra ar fi dus-o pe minoră să lucreze într-un club de noapte.

„Instanța a dispus în privința acesteia măsura controlului judiciar”, a mai spus ieri Iulian Ispir.

Judecătorii au luat în considerare mai multe elemente, printre care faptul că femeia are doi copii minori, dar și faptul că ea este deja cercetată de autoritățile din România, pentru contrabandă cu țigări. Presa din Italia a relatat pe larg despre o rețea de prostituate care ar fi fost plasate unor proxeneți italieni. Cazul a ajuns în atenția carabinierilor după ce o minoră de 17 ani, din România, a fost salvată în ultima clipă de la sinucidere, fiind găsită în apropierea unei gări, unde se pregătea să se arunce în fața unui tren. Minora le-a relatat carabinierilor că a fost adusă în Italia de Idriceanu, care i-ar fi promis că îi va găsi un loc de muncă.

Odată ajunsă în localitatea italiană Poggio, tânăra a fost plasată într-un club de noapte, unde era obligată să se prostitueze pe sume cuprinse între 50 și 100 de euro de client.
Minora le-a mai povestit autorităților italiene că viața ei și a celorlalte tinere din club se transformase într-un iad după ce a fost vândută celor doi italieni care se ocupau de clubul de noapte. În urma descinderii carabinierilor și a procurorilor din Bologna, clubul de noapte a fost închis, iar cei doi italieni au fost arestați, în timp ce Idriceanu a dispărut în România.

În urmă cu aproximativ trei ani, femeia a intrat în atenția autorităților, după ce ar fi fost prinsă cu mașina burdușită cu țigări la Vama Albița. Ulterior, ea a fost trimisă în judecată, iar magistrații au dispus condamnarea ei, la prima instanță, pentru contrabandă. Astfel, Judecătoria Huși a condamnat-o la trei ani de închisoare, dar cu suspendare. La începutul acestui an, sentința a fost contestată. Următorul termen al apelului a fost stabilit de judecătorii Curții de Apel Iași pentru data de 6 ianuarie 2020.

Absolventă de Drept

Tot în urmă cu aproximativ trei ani, învățătoarea din comuna vasluiană Tătărăni a susținut examenul de admitere în avocatură organizat de Uniunea Națională a Barourilor din România. Absolventă de studii juridice, Alina Mădălina Idriceanu a susținut examenul de admitere în profesia de avocat, pentru dobândirea calității de avocat stagiar, pe data de 12 septembrie 2016, la Centrul de Examen Iași. Potrivit informațiilor de la acea vreme, tânăra a ratat atunci admiterea în avocatură, obținând 32 de puncte, din totalul de 100, și clasându-se pe poziția 240, din totalul de 274 de candidați.
Adauga un comentariu