National

Un bărbat, infectat cu COVID-19, s-a sinucis la spitalul din Piatra Neamț. Abia fusese vizitat de fiul său

Publicat: 14 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat infectat cu COVID-19 s-a sinucis la spitalul din Piatra Neamț. Abia fusese vizitat de fiul său
Un barbat in varsta de 73 s-a sinucis la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt

Un bărbat care era infectat cu COVID-19 s-a sinucis la spitalul din Piatra Neamț, la scurt timp după ce fusese vizitat de fiul său. Pacientul avea vârsta de 73 de ani și era internatl la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț.

Nefericitul eveniment a avut loc marți.

Un bărbat, infectat cu COVID-19, s-a sinucis

Bărbatul de 73 de ani s-a aruncat de la etajul al treilea al unității spitalicești, la puțin timp după ce a fost vizitat de fiul său.

“Era internat pe secția de îngrijiri paliative, era bolnav COVID. A venit fiul lui să îl viziteze pentru 15 minute, conform ultimului ordin care permite accesul vizitatorilor. Fiul a plecat și la 10-15 minute s-a întâmplat incidentul, din păcate”, a spus directorul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț, Alexandru Filimon.

Acesta a fost internat pe 9 aprilie cu noul coronavirus și avea două surse de oxigen care îl ajutau să respire.

Două cadre medicale din Piatra Neamţ au decedat din cauza COVID-19

În luna februarie a acestui an, două cadre medicale, din Piatra Neamț, s-au stins din viață din cauza COVID-19. Victimele sunt un asistent medical la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vârstă de 64 ani, şi o infirmieră de la Secţia Chirurgie generală, în vârstă de 38 ani.

„Mi se întunecă sufletul ştiind că aceste persoane au plecat dintre noi timpuriu, într-un mod fulgerător. Sunt încrezător în munca celor care caută soluţii în fiecare moment pentru a evita repetitivitatea acestor evenimente cutremurătoare”, a declarat la acea vreme Alexandru Filimon managerul spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ.

Un pacient infectat cu COVID-19 s-a spânzurat în secția ATI unde era internat

Anul trecut, în decembrie, un alt pacient infectat cu COVID-19 și-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit spânzurat într-un salon ATI al Spitalului Județean din Galați în care era internat.

Victima, care avea 68 de ani, a fost găsită de medicul de gardă care i-a făcut manevre de resuscitare și apoi a anunțat Poliția. Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat. A fost deschisă o anchetă în acest caz.

“Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost la ora 6.10, a venit de la secția ATI. Medicul de gardă de la Secția reanimare a Spitalului Județean a anunțat că un bărbat de 68 de ani, pacient al secției, a fost găsit spânzurat. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. Polițiștii au mers la fața locului, s-au făcut primele verificări și s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, la momentul respectiv, Gabriela Costin, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Galați.Va reamintim ca in cursul zilei de marti un bărbat care era infectat cu COVID-19 s-a sinucis la spitalul din Piatra Neamț.

Adauga un comentariu