National

Un copil de zece ani a ajuns în stare gravă, după ce a fost lovit de o autospecială a Poliției aflată într-o misiune

Publicat: 23 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un copil de zece ani a ajuns în stare gravă după ce a fost lovit de o autospecială a Poliției aflată într-o misiune
Autospeciala de Poliție se afla într-o misiune când a lovit copilul de zece ani

Un copil de 10 ani din Bursucani a fost lovit de o maşină de poliție aflată în misiune, când traversa neregulamentar, din primele informaţii.

Accidentul rutier a avut loc pe DN24D, la Bursucani, în județul Galați.

Băieţelul a fost grav rănit, după ce a fost lovit de mașina de Poliție, în timp ce se pare, traversa șoseaua neregulamentar.

Agentul de poliție aflat la volanul autospecialei MAI s-ar fi aflat în misiune în momentul producerii accidentului.

La fața locului au fost trimise să intervină echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, elicopterul SMURD și Poliția Rutieră Galați.

Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest accident.

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor. Polițistul implicat în accident este de la postul de Poliție din Rădești.

Reamintim că , în cursul zilei de astăzi, un accident grav s-a produs în Satu Mare. În urma nefericitului eveniment, trei persoane au rămas fără viață.

Trei persoane au murit înecate

Două femei și un adolescent au murit înecați, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț plin cu apă, în Satu Mare. Fiica de 17 ani a fost singura care a supraviețuit și a cerut ajutor.

Femeia în vârstă de 40 de ani circula pe DJ 109 L, iar în acea porțiune de drum șoseaua era în aliniament.

Inexplicabil, ea a părăsit partea carosabilă în stânga direcției de mers și a plonjat într-un canal care era plin cu apă.

Din păcate, femeia de la volan, mama acesteia, o femeie în vârstă de 70 de ani și fiul femei, în vârstă de 13 ani, au murit înecați.

Doar fiica femeii, în vârstă de 17 ani, a reușit să iasă din autoturism și a cerut ajutor.

Potrivit primelor informații, familia se îndrepta spre o biserică din localitatea Tur, unde urmau să participe la o slujbă.

La fața locului au ajuns polițiștii care au demarat o cercetare criminalistică la fața locului pentru a încerca să explice cum s-a produs acest tragic eveniment rutier.
Fata, în vârstă de 17 ani, a fost preluată de echipajele medicale și a fost transportată la spitalul din Satu Mare.

După ce își va reveni, polițiștii vor încerca să discute cu ea pentru a afla exact ce s-a întâmplat în momentul în care s-a produs tragedia.

Comentarii
  • Legenda spune că acel copilaș era pe trecerea de pietoni din fața școlii ! și credeți că noi vom ști când sunt în misiune s-au nu ???

Adauga un comentariu