Cancan ultimă oră

Un curier din București a avut parte de o surpriză neplăcută în timpul unei livrări. Ce a putut să pățească

Publicat: 05 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un curier din București a avut parte de o surpriză neplăcută în timpul unei livrări. Ce a putut să pățească
Un curier care livra mâncare în Capitală a simțit pericolul pe propria piele

Un curier din București a avut parte de o surpriză neplăcută în timpul unei livrări. Bărbatul nu se aștepta ca seara lui să se încheie la sediul Poliției, mai ales că avusese, deja, o zi extenuantă. Iată cu ce s-a confruntat acesta.

Seara poate fi un moment ideal pentru ca infractorii să acționeze după bunul plac. Un curier care livra mâncare în Capitală a simțit pericolul pe propria piele, în timp ce se deplasa către locul unde avea comanda.

Curierul care a fost victima infractorilor de noapte

În urma ultimelor cercetări, se pare că bărbatul, care se ocupa de livrări în data de 29 septembrie 2022, ar fi fost jefuit de doi bărbați. Aceștia i-ar fi aplicat spray lacrimogen, iar apoi i-ar fi furat toate pachetele de mâncare pe care le avea la el. Polițiștii au intrat imediat pe fir și au început să investigheze cazul.

„Cercetările au fost declanşate, la data de 29 septembrie, când agenții din cadrul Secţiei 16 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat, angajat al unei firme de livrare mâncare, cu privire la faptul că în jurul orei 1:00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4, pentru a livra o comandă, două persoane necunoscute ar fi pulverizat asupra lui spray iritant lacrimogen, apoi l-ar fi deposedat de mai multe pachete cu mâncare”, se arată în comunicatul făcut public de poliția din Capitală.

Oamenii legii i-au depistat rapid pe tinerii care au dat dovadă de teribilism. Acești au 18, respectiv 21 de ani și au împărțit mâncarea cu alte două persoane, în vârstă de 19 și 20 de ani. Cei patru au ajuns imediat în atenția autorităților, care i-au dus la audieri pentru a stabili exact motivul pentru care au apelat la un asemenea gest necugetat. În urma interogatoriului, polițiștii Secției 16 din București au hotărât să îi rețină pe cei patru pentru 24 de ore.

Compania Glovo are peste 40.000 de colaboratori în 33 de orașe din România, cu o cifră de afaceri de 32,3 milioane de euro

Platforma spaniolă de livrări Glovo a explodat în pandemia COVID-19 și a avut venituri de zeci de milioane de euro, în România, din comisioanele și taxele încasate de la comercianți și clienți. Compania a estimat, pentru anul 2020, o valoare tranzacționată pe platformă de 150 de milioane de euro, plus 400 la sută față de anul 2019. Anul acesta, pe fondul cererii crescute pentru servicii de livrare, Glovo și-a extins activitatea în 23 de orașe noi din România. Compania este activă în 33 de orașe din toată țara, cu 5.000 de angajați activi săptămânal, din cei 40.000 de parteneri. În 2019 Glovo a raportat afaceri de peste 32,3 milioane de lei, cu 2.000 la sută față de anul 2018. Piața de food-delivery a ajuns la aproape 300 de milioane de euro, potrivit specialiștilor în domeniu.

Adauga un comentariu