Local

Un „drăcușor” din Iași a vrut să-și treacă toate infracțiunile în CV! Individul a încercat să bată recordul la condamnări! După furt și tentativă de viol, acum trebuie să le plătească despăgubiri și polițiștilor din Iași! (Exclusiv)

Publicat: 06 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un drăcușor din Iași a vrut să-și treacă toate infracțiunile în CV Individul a încercat să bată recordul la condamnări După furt și tentativă de viol acum trebuie să le plătească despăgubiri și polițiștilor din Iași Exclusiv
Judecătorii ieșeni l-au trimis la pușcărie pe un individ care are mai multe condamnări la activ: în plus, bărbatul a fost obligat să plătească despăgubiri către Inspectoratul de Poliție Județean

Un individ care are mai multe condamnări la activ a fost pedepsit din nou. De data aceasta, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Radu Andrei Parfeni la 4 ani și 2 luni de pușcărie, pentru distrugere. În trecut, ieșeanul a fost pedepsit pentru tentativă de viol și furt calificat. Acum, acesta a fost obligat și să le plătească polițiștilor ieșeni despăgubiri în valoare de 1.784 de lei

Un individ din Iași a încercat să bată recordul la condamnări! După furt calificat și tentativă de viol, acum trebuie să le plătească despăgubiri și polițiștilor din Iași!
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Radu Andrei Parfeni la pedeapsa rezultantă de 4 ani și 2 luni de închisoare, pentru distrugere. La emiterea sentinței, judecătorii ieșeni au luat în calcul și alte două condamnări primite de individ, pentru furt și tentativă de viol. Pe lângă condamnare, ieșeanul a fost obligat să le achite despăgubiri și polițiștilor.

„Instanța admite acțiunea civilă formulată de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași. Îl obligă pe inculpatul Radu Andrei Parfeni să îi achite părții civile IPJ Iași suma de 1.784 de lei, reprezentând contravaloarea daunelor materiale”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Radu Andrei Parfeni, acuzat de distrugere

Acest proces al ieșeanului Radu Andrei Parfeni a început pe data de 4 decembrie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de distrugere.
Conform anchetatorilor, pe 27 octombrie 2015, individul a fost implicat într-un incident. Oamenii legii spun că, în momentul în care l-au legitimat pe ieșean și au încercat să îl urce într-o autospecială, pentru a-l duce la secție, în vederea audierii, individul ar fi lovit cu piciorul o portieră a mașinii. Ulterior, acesta a ajuns în Secția de Poliție, unde a fost audiat. De asemenea, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au decis trimiterea acestuia în judecată, pentru distrugere. Potrivit reprezentanților IPJ Iași, pagubele suferite la autospecială au fost calculate la suma de 1.784 de lei.

„Cal breaz”, condamnat și în trecut de judecătorii ieșeni pentru furt calificat și tentativă de viol

Magistrații ieșeni au precizat că, în cursul anului 2016, Radu Andrei Parfeni a fost condamnat definitiv pentru tentativă de viol. Potrivit anchetatorilor, individul ar fi încercat să-și violeze propria mamă după ce abia ieșise din pușcărie. De asemenea, în urmă cu aproximativ un an, ieșeanul în vârstă de 25 de ani a fost pedepsit pentru furt calificat.

„Pe data de 3 decembrie 2019, după o înțelegere prealabilă cu fratele său, inculpatul a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate I.B., prin escaladarea gardului, de unde a sustras o boxă portabilă marca AKAI, încărcătorul acesteia, un card de memorie care era introdus în boxă și un încărcător de telefon mobil, pe care i le-a dat peste gard suspectului M.G.P., care supraveghea zona, întrucât cele două imobile se învecinează, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei. Cei doi au vândut ulterior bunurile sustrase”, au menționat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu privire la infracțiunea de furt calificat.

Adauga un comentariu