Titlurile zilei

Un membru al PNL Iași și-a terorizat iubita, fiind orbit de gelozie! Ionuț „John” Gagea a lucrat ca bucătar în străinătate, dar la întoarcere a avut o surpriză. Riscă o condamnare – FOTO

Publicat: 30 sept. 2022
Un membru al PNL Iași și-a terorizat iubita fiind orbit de gelozie Ionuț John Gagea a lucrat ca bucătar în străinătate dar la întoarcere a avut o surpriză. Riscă o condamnare  FOTO
John Gagea și-a terorizat iubita, iar acum aștaptă să bvadă dacă va fi condamnat în dosarul pentru nerespectarea ordinului de protecție

Ionuț Alexandru Gagea, membru al PNL Iași, după aproape 3 ani de la despărțire, o terorizează pe fosta iubită. Femeia a obținut ordin de protecție. A fost cuprins de gelozie după ce s-a întors de pe un vas de croazieră unde a lucrat ca bucătar

Un membru al Partidului Național Liberal Iași riscă să ajungă la pușcărie. Ionuț Alexandru Gagea, poreclit „John”, în trecut, a avut o relație cu o Ana (numele complet al victimei este protejat), care s-a încheiat cu ajutorul polițiștilor. Pe fondul geloziei, liberalul și-a agresat iubita, conform celor spuse de surse din anturajul victimei. Femeia a plecat din relație, sperând că va scăpa de teroarea bărbatului abuziv. Dar cel din urmă nu s-a liniștit și a continuat să o sume de pe diferite numere și să o amenințe. Disperată, fosta iubită a apelat la autorități și a cerut ordine de protecție.

La finalul anului 2019, chiar înainte de pandemie, judecătorii i-au interzis lui Gagea să se apropie de fosta iubită la mai puțin de 200 de metri, timp de 6 luni. Însă bărbatul nu a respectat decizia instanței. În acest sens, a fost trimis în judecată în alt dosar pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești, termenul de judecată fiind programat pe data de 20.10.2022, la Judecătoria Iași. La un moment dat, o femeie din Iași a cerut ordin de protecție chiar împotriva fratelui.

Un membru al PN L Iași și-a terorizat iubita și i-a vandalizat mașina

După 3 ani de la decizia instanței, Ionuț Alexandru Gagea tot nu s-a liniștit. Conform apropiaților din anturajul victimei, ultimul incident s-ar fi petrecut în urmă cu o săptămână, pe data de 23.09.2022. Femeia ar fi fost șicanată în trafic de fostul iubit, fiind nevoită să apeleze la serviciul unic de urgență 112. La procesul intentat în urmă cu 3 ani, victima a povestit cum a fost terorizată de Gagea.

„Într-un moment de agresivitate, m-a amenințat cu moartea, mi-a adus injurii și s-a manifestat violent. În urma acelui incident, s-a dispus emiterea unui ordin de protecție pe 27 noiembrie 2019. Cu toate acestea, pârâtul nu respectă măsurile impuse prin acea sentință, mă contactează în mod frecvent cu apeluri cu număr ascuns, mă urmărește la locul de muncă și mă supraveghează la domiciliu. Pe 13 mai 2020, în jurul orei 22:00, pârâtul se învârtea în mod ostentativ și amenințător în jurul locuinței mele, insuflându-mi o stare de teamă și de panică. De asemenea, pe 18 mai 2020, pârâtul a înțeles să continue amenințările și asupra actualului meu iubit, respectiv a scos capacele de la roțile autoturismului meu și le-a pus pe capota automobilului lui A.I., actualul meu partener”, a declarat victima în fața judecătorilor.

Pe data de 27.05.2020, judecătorii au emis al doilea ordin de protecție. În edițiile trecute ale BZI, a fost prezentat alt caz în care un bărbat din Iași și-a terorizat familia.

Gelozia l-a aorbit pe John Gagea

Relația dintre Ionuț Gagea și tânără s-a desfășurat în perioada 2016-2019. Cei doi aveau domiciliile în comuna Valea Lupului, județul Iași, dar nu locuiau împreună. La un moment dat, bărbatul s-a angajat ca bucătar pe un vas de croazieră. Între timp, cât timp Gagea a fost plecat, femeia și-a găsit alt iubit. Când s-a întors din străinătate, Ionuț Gagea a trecut la amenințări.

A urmărit-o și la locul de muncă, femeia lucra la o farmacie din municipiul Iași. Ana a declarat că relația cu Gagea nu era serioasă și că nu i-a lăsat de înțeles partenerului că au un viitor împreună. Acum, deși crizele bărbatului gelos nu sunt la fel de intense, problema penală rămâne. La un moment dat, Ionuț Gagea a avut și ambiții politice, a vrut să ajungă consilier local în comuna Valea Lupului, dar partidul nu l-a mai pus pe liste. Liberalul a fost surprins și când încerca să intermedieze mai multe tranzacții imobiliare. Este rudă cu soții Zaharia și Irina Schrotter, afaceriști din Iași cu interese imobiliare, care nu ar fi străini de problemele penale în care este implicat liberalul. Apelat telefonic în mai multe rânduri, Ionuț Gagea nu a răspuns pentru a oferi un punct de vedere.

Un membru al PNL Iași și-a terorizat iubita, dar rămâne de văzut dacă va fi condamnat în dosarul legat de încălcarea ordinului de protecție.
Comentarii
Adauga un comentariu