National

Un şofer din Botoşani băut şi fără permis de conducere şi-a avariat maşina. Bărbatul a intrat într-un cap de pod şi a adormit

Publicat: 04 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un şofer din Botoşani băut şi fără permis de conducere şi-a avariat maşina. Bărbatul a intrat într-un cap de pod şi a adormit
Un bărbat a intrat în capul unui pod, după ce s-a urcat la volanul mașinii beat și fără de a deține permisul de conducere

În ultimul timp tot mai multe persoane se urcă la volanul maşinii fie băuţi, fie fără a deţine dreptul de a conduce, aceştia provocând deseori accidente rutiere. Un astfel de incident s-a produs în judeţul Botoşani pe drumul european DE 58, când un bărbat băut s-a urcat la volan şi şi-a avariat serios maşina în capul unui pod, iar după producerea accidentului acesta a adormit. Când autorităţile au ajuns la faţa locului conducătorul a fost găsit dormind după ce a consumat băuturi alcoolice într-o manieră excesivă.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 39 de ani, din comună Bălușeni. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun reprezentanții IPJ Botoșani.

Nimeni nu ştie ce l-ar fi făcut pe bărbatul de 39 de ani să recurgă la un astfel de gest. Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Un şofer în stare de ebrietate a încurcat traficul din Galaţi ore bune

În Galaţi un şofer în vârstă de 39 de ani care era în stare de ebrietate, a încurcat timp de câteva ore traficul dintr-o intersecţie din municipiul Galaţi. Miercuri, 29 aprilie 2021, Poliţia Locală Galaţi a anunţat că şoferul a adormit la volan.

Poliţiştii au fost înştiinţaţi de către şoferii mijloacelor de transport în comun de faptul că la intersecţia străzilor Ionel Fernic cu Drumul de Centură, traficul este îngreunat de către un autoturism care staţionează.

″Un şofer de autobuz a sunat la Poliţia Locală, iar echipajul ajuns la faţa locului a solicitat şi prezenţa unui echipaj de la Biroul Poliţiei Rutiere Galaţi, deoarece persoana se afla în stare vădită de ebrietate, iar când a fost trezită din somn, intenţiona să pornească autoturismul şi să plece din acel loc. A fost imobilizat pentru că devenise agitat. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 ani, din localitatea Smârdan, judeţul Galaţi. Nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, întrucât martorii oculari, printre care şi şoferii de autobuz, au declarat faptul că acel autoturism se afla în acel loc de la primele ore ale dimineţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Ciprian Stoica.

Bărbatul a fost amendat și i s-a contactat familia.

„Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în baza Legii 61/1991 şi s-a luat legătura cu membrii familiei sale, care au venit la faţa locului şi l-au luat acasă″⁣, a adaugat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Ciprian Stoica.

Un ieşean de 20 de ani şi-a distrus maşina într-un stâlp

Un şofer în vârstă de 20 de ani s-a ales cu dosar penal după ce şi-a distrus maşina într-un stâlp şi s-a urcat beat la volan. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au efectuat cercetări în cadrul unui dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Accidentul s-a produs după ce tânărul ar fi părăsit partea carosabilă, acesta oprindu-se într-un stâlp. Din fericire nu s-au înregistrat victime, fiind doar pagube materiale. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Adauga un comentariu