Local

Aroganțele din weekend, de la Iași. Un tânăr s-a urcat beat la volan și a intrat cu un Mercedes într-un stâlp. Nu a fost singurul șofer de ocazie

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aroganțele din weekend de la Iași. Un tânăr s-a urcat beat la volan și a intrat cu un Mercedes într-un stâlp. Nu a fost singurul șofer de ocazie
Polițiștii rutieri din Iași, în timpul unor controale, și un autoturism marca Mercedes avariat

Mai mulți șoferi au rămas în weekend fără permisul de conducere după ce s-au urcat băuți la volan. Un tânăr are de dat explicații în fața legii și trebuie să scoată ceva bani din buzunar după ce s-a urcat beat la volan și a intrat cu un Mercedes în stâlp. Polițiștii au acționat în weekend în mai multe zone din județ

Mai mulți ieșeni au fost prinși în weekend la volan sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au depistat, pe DJ281, un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat, fără a deține permis de conducere. De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Tot polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău efectuează cercetări și în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că un bărbat de 36 de ani ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Deleni, fiind sub influența alcoolului, și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț. În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă.

Un tânăr de 20 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a intrat cu un Mercedes într-un stâlp

Un tânăr și-a distrus mașina și s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beat la volan. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iași, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. În urma testării tânărului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă.

Băuți și fără permis, dar la volan

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că un bărbat de 57 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza comunei Cucuteni, ar fi acroșat un alt auto, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă. Și polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au oprit pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă.

Adauga un comentariu