Cancan ultimă oră

Unde a dispărut Nicolae Guță. Fanii îi simt lipsa

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Unde a dispărut Nicolae Guță. Fanii îi simt lipsa

Nicolae Guță a devenit de curând tată pentru a 11-a oară. Ceea ce toți fanii artistului au observat este faptul că acesta nu mai acordă o atenție deosebită aparițiilor lui în public. Chiar dacă se ține de evenimentele sale. Manelistul nu mai vrea să apară la tv, iar oamenii și-au pus un semn de întrebare.

Dacă înainte Nicolae Guță apărea pe la toate posturile de televiziune, acum, manelistul s-a cam retras din viața publică și se concentrează doar pe familie și pe evenimentele la care trebuie să participe.

Și, pentru că toți fanii acestuia s-au întrebat de ce nu mai vrea Nicolae Guță să mai apară la tv, artistul a vorbit deschis despre acest subiect sensibil în cadrul unui interviu. Nicolae Guță a mărturisit că acum se concentrează foarte mult pe familie și pe copiii pe care îi are de crescut.

Mai mult, manelistul a mărturisit că muzica pentru el înseamnă mai mult decât familia lui și datorită muzicii a reușit să treacă peste foarte multe lucruri. Nicolae Guță a mai povestit că timpul nu i-a mai permis să apară la tv și la diverse emisiuni.

„Este ceva vreme de când nu am mai apărut pe vreun post de televiziune. Chiar cred că era binevenită această apariție.  Nu am mai apărut pentru că nu îmi permite timpul, pentru că muzica. În spatele muzicii și în spatele succesului se ascunde o muncă extraordinară. Cei care ne ascultă știu partea frumoasă. Muzica pentru mine e mai presus decât familia mea. Muzica m-a făcut mult mai inteligent. M-a făcut să le văd pe toate cu alți ochi, cu altă inimă. ” a mărturisit Nicolae Guță.

Adauga un comentariu