Local

Unul dintre apropiații clanului Corduneanu vrea să fie liber, după ce a refuzat să sufle în fiolă!

Publicat: 18 mart. 2020

Unul dintre apropiații clanului Corduneanu, care a fost încătușat recent de către anchetatori, a cerut înlocuirea arestului preventiv.
Astăzi, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași ar trebui să ia o decizie referitoare la solicitarea formulată de către Silviu Iulian Gîtlan, zis „Gâgă”.
Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, Gîtlan a fost arestat preventiv pentru refuz sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Silviu Iulian Gîtlan a fost reținut după ce a fost oprit de polițiștii din cadrul Biroului Rutier în trafic, dar ar fi refuzat să i se preleveze probe biologice, cu toate că mirosea a alcool. Acesta se afla la volanul unui bolid Mercedes.
„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, cercetat pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Astfel, agenții din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit, pentru control, un autoturism condus de bărbatul de 36 de ani. Șoferul mirosea a alcool, însă a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. De asemenea, acesta a refuzat să fie dus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, acesta a fugit din locul depistării sale”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.
De precizat este faptul că „Gâgă” a fugit de polițiști, iar a doua zi s-a prezentant în fața acestora cu un avocat.

Comentarii
Adauga un comentariu