BZI LIVE

Unul dintre marii lideri naţionali de sindicat din învăţământ a povestit despre realităţile educaţionale româneşti contemporane şi aspectele esenţiale din societate, în lumina reflectoarelor Platoului BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 24 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 24 ianuarie 2020, laora 15.00, în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată o ediție specială. Chiar în ziua cu o însemnătate istorică covârșitoare și fundamentală pentru ţara noastră a fost prezent un personaj care i-a înfruntat pe cei mai importanți președinți, prim-miniștri și politicieni din România, după 1989! A activat într-un domeniu sensibil, are în spate o carieră aparte. Într-un interviu de zile mari, cu detalii și rememorări exclusive, profesorul Gheorghe Isvoranu a fost invitat special.

Una dintre figurile mișcării sindicale din România post-decembristă

Celebrul profesor şi unul dintre marii lideri naţionali de sindicat din învăţământ, prof. Gheorghe Isvoranu a fost urmărit de mii de profesori şi colegi din întreaga ţară. Dascălul care a predat Matematica și care a îndrumat generaţii întregi de liceeni, activând la Colegiul Naţional Costache Negruzzi din Iași, participa la un dialog unic în cadrul producției media BZI LIVE. Coordonator naţional al celei mai mari şi importante federaţii sindicale româneşti, de după 1989, Spiru Haret – profesorul Isvoranu a oferit detalii, a făcut mărturisiri şi a analizat realităţile educaţionale romanestei contemporane! Într-o manieră relaxată, lucidă şi detașata. Acesta va aborda aspecte esenţiale din societate anume: rolul sindicatelor, presiunile autorităţilor asupra acestora, starea învăţământului românesc, amintiri şi experienţe din cariera să, atât ca dascăl dar şi ca principal actor al mişcării sindicale!

Adauga un comentariu