Prima pagină » Cancan » Va fi Zanni descalificat din finala Survivor All Stars? Dovada că a încălcat contractul 

Va fi Zanni descalificat din finala Survivor All Stars? Dovada că a încălcat contractul 

15 mai 2024, 09:48,
BZI.ro, în Cancan

Situația tensionată din ultimele zile i-au făcut pe fani să se întrebe dacă va fi Zanni descalificat din finala Survivor All Stars.

De la începutul lunii aprilie, toți concurenții Survivor All Stars se află deja în România, așteptând cu nerăbdare finala competiției. Marea bătălie pentru titlul de supraviețuitor va avea loc LIVE în Republica Dominicană pe data de 30 mai 2024, marcând sfârșitul aventurii palpitante din acest sezon.

Cancan dezvăluie detalii exclusive despre eliminarea lui Zanni, urmată de o reintrare spectaculoasă în competiție, la doar câteva zile distanță. Acum, Zanni, alături de Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, se află în lupta finală pentru titlul de supraviețuitor și premiul de 100.000 de euro.

Va fi Zanni descalificat din finala Survivor All Stars?

Spre deosebire de restul sezonului, finala Survivor All Stars va fi decisă de votul publicului, oferind fanilor puterea de a alege câștigătorul. Zanni, recent eliminat, dar reintrodus în competiție, nu stă cu mâinile în sân și își mobilizează fanii prin intermediul unui mesaj postat pe un grup de Facebook dedicat lui.

„Hellau lumeee! Urmează o săptămână nouăă. Vizionare plăcută!

Să vă zic 1 secundă despre mine? Bineee

Sunt acasă, vă citesc și vă privesc vouă lupta. Apreciez implicarea și abordarea voastră! Apreciez că îi recunosc pe mulți de acum 3 ani! Apreciez membrii noi care apar. Vă mulțumesc din suflet!

Sunt pregătit de ce urmează! V-aș da informații, dar n-am voie. Doar vă zic să urmăriți finala de pe 30 mai. Pe 28 avem avion, pe 1 cred că ne întoarcem. Sper să vă găsesc în aeroport să ne luăm toți în brațe!

Pot doar să vă zic să vă sunați toți prietenii! toate neamurileee! Pregătiți carteleleee! Războiul e război până la final!

V-am adus la ȘTAFETĂ!!! Voi veți trasa ultimul punct!!!!!

Hahahaha

LOVEEE”, este mesajul lui ZANNI.

Zanni ar putea fi descalificat din finala Survivor All Stars din cauza unei greșeli majore. Dezvăluind accidental că a reușit să se califice în finală, a încălcat grav contractul de confidențialitate semnat cu Pro TV. Această gafă ar putea duce la eliminarea sa din competiție, o consecință drastică ce ar putea schimba complet cursul finalei.

Au fost refăcute scenele la Survivor?

După o înfrângere dramatică în duelul cu TJ Miles, Zanni a dispărut din competiția Survivor All Stars pentru câteva zile. Filmările au continuat în absența sa, aruncând o umbră de incertitudine asupra soartei lui Zanni, unul dintre favoriții publicului. Ulterior, el a fost reprimit în concurs și a primit o amuletă specială din partea organizatorilor, simbolizând „reintegrarea” sa.

Totuși, această revenire nu a fost lipsită de controverse. Ceilalți concurenți au exprimat nemulțumire, deoarece filmările realizate în timpul eliminării lui Zanni au fost tăiate și refăcute, incluzând acum câștigătorul sezonului 2 al competiției.

După întoarcerea în țară, mai multe controverse au ieșit la iveală. Potrivit informațiilor din ultima perioadă, se pare că Zanni ar putea fi eliminat din finala Survivor All Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *