Cancan ultimă oră

Valentina Pelinel, apariție spectaculoasă la petrecerea de majorat a gemenilor lui Cristi Borcea

Publicat: 19 iun. 2021
Valentina Pelinel apariție spectaculoasă la petrecerea de majorat a gemenilor lui Cristi Borcea
Actuala soție a lui Cristi Borcea a atras toate privirile la petrecerea de majorat a gemenilor din prima căsnicie a soțului său

Borcea a sărbătorit zilele trecute majoratul gemenilor săi, Melissa și Angelo, din mariajul cu prima soție, Mihaela. La petrecere a fost prezentă și Valentina Pelinel, actuala soție, care a atras toate privirile cu ținuta sexy pe care a purtat-o.

Chiar dacă este mamă a trei copii, Valentina se menține într-o formă de invidiat și asta datorită sportului și alimentației sănătoase. Vedeta a postat o imagine în care apare alături de Cristi Borcea, la petrecerea Melissei și a lui Angelo. De ziua gemenilor, Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi, a scris un mesaj emoționant pe contul de socializare.

„La mulţi ani, Melissa, draga mea fiică, ai fost întotdeauna Prinţesa inimii mele! Îmi amintesc când te-ai născut acum 18 ani, erai un pui de om. O săptămână din viaţa mea mult încercată am trăit un alt coşmar, nu ştiam dacă vei trăi sau nu, viaţa ta era în mâinile Domnului!

Mintea îmi e plină de amintiri cu o fetiţă dulce, mititică şi drăgălaşă care mi-a atins inima! De atunci mulţi ani au trecut. Ai crescut atât de mult, ai devenit o tânără frumoasă, deşteaptă, sensibilă, matură, cu care mă mândresc enorm de mult!

Eşti o fiică minunată, eşti tot ce mi-aş fi putut dori, şi, nu uita că, oriunde te-ar duce viaţa, eu voi fi mereu lângă tine şi te voi susţine în tot ceea ce faci.

Azi e ziua ta, una din multe altele care vor urma, aşa că urmează-ţi visele, primeşte oportunităţile care ţi se oferă. Să fii bună, pentru ca să poţi să fii fericită, să crezi în ţine, să faci tot ce îţi doreşti, să iubeşti şi să trăieşti! Te iubesc mult!”, i-a transmis Mihaela Borcea fiicei sale, Melissa.

Cristi și Mihaela Borcea au împreună trei copii: Patrick, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa, în vârstă de 18 ani. Cu Valentina, Cristi are trei copii, pe Milan și gemenele Indira și Rania.
Adauga un comentariu