Cancan ultimă oră

Veronica – Vulpița nu mai arată deloc așa. Ce i-a anunțat pe fanii ei după o perioadă de absență

Publicat: 26 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veronica  Vulpița nu mai arată deloc așa. Ce i-a anunțat pe fanii ei după o perioadă de absență
Tânăra a devenit mamă pentru a doua oară și a revenit în mediul ei, la Belcești, alături de soțul ei Viorel

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița de la Acces Direct, a revenit la viața de la țară și se pare că se simte în largul ei. După ce a încheiat vizitele în emisiuni tv, Vulpița a mai fost o perioadă bună activă pe contul de Instagram, după care s-a instalat liniștea și nimeni nu a mai știut nimic de ea. Acum, Veronica a revenit pe conturile de socializare cu un mesaj pentru cei care o urmăresc.

Ce a anunțat Vulpița după o perioadă în care a lipsit de pe Instagram

Unii au criticat-o, alții au îndrăgit-o și continuă să o urmărească pe rețelele de socializare unde Veronica postează din ce în ce mai rar. După o perioadă lungă în care nu a mai ținut legătura cu fanii ei, Vulpița a revenit, a postat o poză în care zâmbește, și a anunțat că toți cei patru membrii ai familiei ei sunt bine.

S-au schimbat multe în viața Vulpiței de când a încheiat aparițiile în emisiuni tv. Tânăra a devenit mamă pentru a doua oară și a revenit în mediul ei, la Belcești, alături de soțul ei Viorel.

Familia Veronicăi Stegaru s-a mărit cu un membru

În urmă cu câteva luni, Veronica a născut un băiețel de care este foarte mândră și care, împreună cu fetița, îi ocupă tot timpul. Probabil de aceea, Veronica a rărit postările pe conturile de socializare, ultima fiind din luna martie. Acum, Vulpița s-a gândit că ar fi cazul să le spună fanilor că este bine și că petrece timp în sânul familiei.

Se pare că a și fost așteptată de fanii de pe rețelele sociale, pentru că postarea ei a adunat într-un timp destul de scurt, peste 6.000 de aprecieri. E drept, pozele pe care le postează acum Vulpița, fără make-up și păr aranjat, rochii cu paiete și pantofi cu toc, sunt diferite de imaginea pe care o afișa în perioada în care apărea în fiecare zi la televizor în emisiunea Acces Direct.

Adauga un comentariu