Cancan

Viorel Lis și-a spus clar și răspicat părerea despre Oana. Ce mărturisire a făcut

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Viorel Lis și-a spus clar și răspicat părerea despre Oana. Ce mărturisire a făcut
Recent, Viorel Lis și-a spus clar și răspicat părerea despre Oana

Viorel Lis și-a spus clar și răspicat părerea despre Oana într-un live pe TikTok.

Deși nu mai sunt la fel de prezenți în mass-media, Oana și Viorel Lis continuă să își mențină legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, cei doi au realizat un live pe TikTok, unde au abordat cu sinceritate problemele de sănătate ale lui Viorel, fostul primar al Capitalei.

Cum s-a schimbat viața celor doi

Deși în trecut Oana și Viorel Lis erau prezențe frecvente în lumea mondenă, viața lor s-a schimbat semnificativ. Problemele de sănătate ale lui Viorel, fostul primar al Capitalei, au impus anumite restricții, limitând aparițiile lor publice.

Cu toate acestea, cei doi nu s-au izolat complet de public. Dorind să mențină o legătură strânsă cu fanii lor, au realizat recent un live pe platforma TikTok. Aici, Viorel Lis a abordat cu sinceritate problemele sale de sănătate, oferind o perspectivă personală asupra provocărilor cu care se confruntă.

Viorel Lis și-a spus clar și răspicat părerea despre Oana

Pe platforma TikTok, Viorel Lis a vorbit cu sinceritate despre starea sa de sănătate și despre intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit recent.

Fostul primar al Capitalei nu a ezitat să își expună vulnerabilitățile, oferind o imagine realistă a provocărilor cu care se confruntă. El a subliniat rolul esențial al soției sale, Oana, în această perioadă dificilă.

Blondina afirmă că a dobândit toate aceste cunoștințe din necesitate. Mai târziu, fostul primar a subliniat că apreciază faptul că în locuința lor domnește mereu liniștea. Relația lor este armonioasă și nu se certă niciodată, ceea ce îl face să se simtă bine, chiar dacă se confruntă cu probleme de sănătate.

„Viorel Lis: Am avut multe probleme, am fost operat de câteva ori. La inimă am avut intervenție, la fiere.

Oana Lis: Auzi, zice cineva . Adevărat că sunt, eu când vin la Viorel în cameră să îi aduc tratamentul, mâncarea, îi zic

Viorel Lis: Da are grijă, se ocupă și a învățat multe.

Știe perfect doctoriile care se dau, pentru ce se dau, e foarte pricepută.

Oana Lis: Nevoia te învață, niciodată nu aș fi crezut. De multe ori a trebuit să îi schimb pansamente, anumite tratamente, nevoia te învață.

Viorel Lis: Acum știe, dar cum să spun, mie îmi place mult că avem liniște în casă, ne înțelegem, nu ne certăm și asta mă face să mă simt bine, cu toate că am problemele astea.”, au mărturisit Oana și Viorel Lis în cadrul unui live pe platforma TikTok.

Oana Lis a trecut prin momente dificile

Luptătoarea Oana Lis a mai povestit că a trecut prin momente dificile încă de când era mică, după ce a pierdut-o pe mama sa la o vârstă fragedă. În plus, aceasta se străduiește constant să îi sprijine pe cei dragi, în special pe soțul său, Viorel Lis, care are și el probleme de sănătate. Lupta cu cancerul a însemnat, de asemenea, o serie de eforturi financiare pentru vedetă.

„Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani. Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim.

Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare”, a mărturisit Oana Lis.

Recent, Viorel Lis și-a spus clar și răspicat părerea despre Oana.

Adauga un comentariu