Bzi.ro

Viorica Dăncilă e tranșantă: Dan Nica nu a fost respins!

Publicat: 09 oct. 2019
38 Vizite 0 Comentarii
Editia PDF
15 Oct. 2019

Viorica Dăncilă e tranșantă Premierul Viorica Dăncilă a declarat că propunerea lui Dan Nica pentru postul de comisar european nu a fost respinsă. „Cei din Parlamentul European din opoziţie am văzut că spun orice, unii dintre ei, pentru a strica imaginea României. Am văzut ce spune Siegfried Mureşan, am văzut ce spun ceilalţi… (…) Respect deciziei Comisiei Europene. Purtătorul de cuvânt nu a spus acest lucru”, afirmă Dăncilă.

 

Viorica Dăncilă e tranșantă

Viorica Dăncilă e tranșantă Întrebată despre faptul că Dan Nica, propus comisar european, a fost respins de Comisia Europeană, Viorica Dăncilă a spus că el nu a fost respins.

Citește și Viorica Dancila, inainte de motiunea de cenzura: Cine vrea sa voteze motiunea sa spuna acum!

Viorica Dăncilă e tranșantă „Nu a fost respins. Eu respect foarte mult presa şi ştiu că presa are un rol foarte important în statul român, dar să ştiţi că atunci când se vine în spaţiul public cu informaţii false, acest lucru nu mai oferă un grad mare de încredere. Înainte de a apărea o informaţie trebuie să există certitudinea că această informaţie este reală”, a afirmat Dăncilă. Ea a spus că unii reprezentanţi ai opoziţiei din Parlamentul European „spun orice”.

Dă vina pe opoziție

„Cei din Parlamentul European din opoziţie am văzut că spun orice, unii dintre ei, pentru a strica imaginea României. Am văzut ce spune Siegfried Mureşan, am văzut ce spun ceilalţi… (…) Respect deciziei Comisiei Europene. Purtătorul de cuvânt nu a spus acest lucru”, a adăugat Dăncilă.
Dăncilă a declarat săptămâna trecută, după CEx, că a avut o discuţie cu preşedintele CE despre propunerile de comisar pe care urmează să le facă România, iar Dan Nica rămâne propunere, fiind o persoană respectată. De asemenea, a anunţat că va fi propusă şi o femeie, Gabriela Ciot, secretar de stat în MAE.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit