Cancan

Viviana Sposub este însărcinată. Actorul George Burcea va deveni din nou părinte

Publicat: 14 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Iubita lui George Burcea, Viviana Sposub, a confirmat că este însărcinată, astfel că ea și actorul vor deveni în curând părinți. Aceștia au o relație de doi ani și au trecut prin multe încercări, însă au demonstrat că dragostea lor depășește orice obstacol. Și dacă pentru Viviana Sposub sarcina este o premieră, George Burcea va deveni părinte pentru a treia oară, el având două fiice din relația cu Andreea Bălan.

George Burcea este în culmea fericirii, după ce a aflat că va deveni părinte pentru a treia oară. Iubita lui, Viviana Sposub, cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire, este însărcinată și chiar a confirmat acest lucru în emisiunea „Bravo, ai stil”. Așadar, chiar dacă după despărțirea cu scandal de fosta soție el a trecut printr-o perioadă nefastă, acum a ieșit Soarele și pe strada lui. Și dacă în urmă cu câteva săptămâni, fosta asistentă TV mărturisea că încă nu este pregătită să devină mamă, acum ea a confirmat că așteaptă un copil.

Viviana Sposub este însărcinată

Recent, a avut loc o nouă ediție incendiară a emisiunii „Bravo, ai stil”, mai ales prin prisma informațiilor care s-au aflat despre una dintre concurente. Prezentatoarea emisiunii de fashion i-a pus întrebarea cea mare Vivianei Sposub, iar răspunsul nu a întârziat să apară din partea frumoasei brunete. Astfel, iubita lui George Burcea a răspuns fără echivoc că este însărcinată.

„Ilinca Vandici: Ești însărcinată?
Viviana Sposub: Da.
Ilinca Vandici: Felicitări, Viviana.
Viviana Sposub: Mulțumesc.
Tibi Clenci: Se întâmplă pe bune sau…?
Ilinca Vandici: Daaa.”

Viviana Sposub, comparată cu Mădălina Pamfile

Și totuși, Viviana Sposub nu este singura concurentă însărcinată de la „Bravo, ai stil”. Astfel, și Mădălina Pamfile, fosta elevă a lui Mazăre, așteaptă un copil. În plus, Ruxi a ținut să precizeze că Viviana Sposub i-a luat locul Mădălinei Pamfile, în competiția de fashion. Mai mult, cele două concurente au avut parte de o discuție aprinsă, într-una din edițiile trecute.

„Viviana Sposub: Ce e greșit în felul în care mă exprim?
Ruxi Opulenta: Avem de-a face cu inteligența emoțională a unui copil.
Raluca Dumitru: Dacă a făcut referire că sunt frustrată, da, m-a deranjat pentru că nu mă consider o femeie frustrată.
Viviana Sposub: Nu ai tu de unde să știi cum gândesc eu.
Ruxi Opulenta: Avem aici o nouă Mădălina Pamfile.”

Dincolo de toate acestea, pentru George Burcea și Viviana Sposub, care este însărcinată, urmează o perioadă foarte frumoasă, și anume cea în care vor deveni părinți.

Adauga un comentariu