Cultural

Vlad Gherman, în ipostaze tandre pe Instagram alături de iubita sa. Celebrul actor are planuri de căsătorie

Publicat: 13 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlad Gherman în ipostaze tandre pe Instagram alături de iubita sa. Celebrul actor are planuri de căsătorie
Vlad Gherman își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze romantice alături de iubita sa, actrița Oana Moșneagu.

Vlad Gherman s-a afișat recent în ipostaze tandre pe Instagram alături de iubita sa. După despărțirea dureroasă de Cristina Ciobănașu, artistul și-a găsit fericirea lângă frumoasa actriță Oana Moșneagu. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă. Deși mulți nu credeau că relația lor va rezista, iată că celebrul actor are planuri de căsătorie și este mai pregătit ca oricând să facă marele pas.

Vlad Gherman, în ipostaze tandre pe Instagram alături de iubita sa

Vlad Gherman este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta cucerește publicul cu personajele sale pe care le interpretează și se bucură din plin de aprecierea colegilor de breaslă. Artistul are o carieră de succes în actorie și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Vlad Gherman radiază de fericire și în viața privată. În plan amoros, actorul este împlinit alături de iubita sa, Oana Moșneagu, cu care formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi au planuri mărețe de viitor și nu exclud să se căsătorească în perioada următoare. Recent, Vlad Gherman a oferit câteva detalii inedite despre viața sa personală, mărturisind că este pregătit să renunțe la burlăcie.

„Da, primesc destul de des această întrebare. Da, atât eu cât și ea, chiar ne gândim (n.r la căsătorie). Avem o vârstă. Am 30 de ani, ea are 32, nu mai suntem puști. Evident că ne gândim la o familie. Cred că avem niște rețineri… Pe de o parte ne convine că stăm în chirie, pe de altă parte nu, dar nu te poți atinge de prețuri să poți cumpăra un apartament. Noi ne bucurăm de viață în continuare, călătorim și asta cred că contează cel mai mult.”, a declarat actorul.

Vlad Gherman se declară împlinit pe plan personal și radiază de fericire. Actorul nu ezită să se afișeze în ipostaze romantice alături de iubita sa pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Și fosta iubită a actorului, Cristina Ciobănașu, și-a refăcut viața alături de noul ei iubit.

De viața de familie se bucură din plin și artistul Tudor Chirilă. Energicul actor și cântăreț se mândrește cu copiii săi și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață.

Ce spune actorul despre femeia care i-a cucerit inima

Vlad Gherman este mai fericit ca oricând alături de iubita sa, nimeni alta decât colega lui de breaslă, Oana Moșneagu. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și au planuri mărețe. Artistul se mândrește cu partenera lui de viață, mărturisind că aceasta este prima femeie matură cu care a fost într-o relație.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini.”, a declarat acesta.

În prezent, Vlad Gherman se bucură din plin de succes în carieră, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de femeia care i-a cucerit inima și îi este mereu alături. Actorul va juca într-un alt serial ce va avea premiera anul viitor, iar personajul pe care îl va interpreta este unul provocator.

,,Proiectul Lia înseamnă un nou pariu pentru mine. Un pariu pe care îl pun la începuturile noi pe care le trăiesc pe plan profesional. Înseamnă o lume nouă, un personaj nou şi provocări noi. Nu vreau să dau prea multe din casă despre Andi, dar ce vă pot spune este că e un personaj care mă provoacă.”, a mărturisit acesta.

Vlad Gherman își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze romantice alături de iubita sa, actrița Oana Moșneagu. Cei doi trăiesc de mai bine de un an o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mărețe de viitor.

Adauga un comentariu