Local

Vlăduț Simionescu, pe saltea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, vineri, 30 iulie

Publicat: 29 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlăduț Simionescu pe saltea la Jocurile Olimpice de la Tokyo vineri 30 iulie

Mâine, 30 iulie, Vlăduț Simionescu, pregătit la CS Politehnica Iași de antrenorul Costel Năftică, va intra pe saltea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în al patrulea meci al categoriei de greutate +100 kilograme, unde s-au calificat 22 de sportivi.

Iată anunțul făcut de CS Politehnica Iași:

„Haideți să fim alături de Vlăduț Simionescu, este singurul performer pe care Iașul sportiv l-a oferit delegației României la Tokyo! Au spus medaliați români cât de greu este să te califici la Jocurile Olimpice, însă știm bine și cât de mult își dorește sportivul nostru să urce pe podiumul olimpic, cât a muncit și câte sacrificii a făcut pentru a-și împlini visul.

Vineri, în zori, undeva în jurul orei 05:30, Vlăduț, pregătit la CS POLITEHNICA IAȘI de antrenorul Costel Năftică, va intra pe saltea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în al patrulea meci al categoriei de greutate +100 kilograme, unde s-au calificat 22 de sportivi.

În turul inaugural al Grupei C, Vlăduț (31 de ani) se va confrunta cu libanezul Ali Omar (26 de ani), clasat pe locul 3 în decembrie la Campionatele Africane și pe locul 5 în mai, la ediția din acest an a amintitei competiții.”, a anunțat CS Politehnica Iași.

Ieșeanul Vlăduț Simionescu participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Campionatul Mondial de judo pentru seniori de la Budapesta a adus sâmbătă, 12 iunie, confirmarea că Vlăduț Simionescu (31 de ani), pregătit la CS POLITEHNICA IAȘI de antrenorul Costel Năftică, a obținut calificarea, directă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Lipsea atunci doar anunțul oficial, care a venit miercuri, 16 iunie, mai întâi din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român, iar apoi cel din partea Federației Internaționale de Judo.

„Mi-am dorit foarte mult un rezultat bun la Mondiale. Calificarea la Jocurile Olimpice nu o puteam rata, dar mi-am dorit să ajung în blocul final. Mai este puțin timp până la Jocurile Olimpice și trebuie să mă focusez 100%. Sunt mulțumit pentru că din punct de vedere fizic am fost foarte bine pregătit, însă nu și mental și cred că aici trebuie să lucrez mai mult în următoarea perioadă. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine până acum, voi avea nevoie de sprijinul vostru și în săptămânile care ne mai despart de competiția supremă”, ne declara Vlăduț Simionescu acum câteva zile.

Adauga un comentariu