Stiri si curiozitati

Vrăji de dragoste să te sune. Ritualuri puternice, cu efect imediat

Publicat: 30 mart. 2021
femeie care așteaptă să fie sunată
Vrăjile de dragoste ca să te sune sunt extrem de puternice, deoarece vin din suflet, și nu este bine să te joci cu asemenea ritualuri

Atunci când persoana iubită este departe de tine sau nu te-a mai căutat de ceva timp, cu siguranță îți dorești să iei legătura cu el. Deoarece acest lucru nu se întâmplă din varii motive, poți apela la vrăji de dragoste să te sune.

Trebuie să ții cont de faptul că astfel de vrăji sunt extrem de puternice, deoarece vin din suflet, și nu este bine să te joci cu asemenea ritualuri.

De aceea trebuie să apelezi la asemenea vrăji doar atunci când îți dorești într-adevăr să-i auzi vocea și să intonezi corect mesajele vrăjilor deoarece eficiența acestora depinde doar de tine.

Vrăji de dragoste să te sune: „Apelul“ făcut în fața oglinzii

Una dintre cele mai puternice vrăji de dragoste să te sune presupune să stai în fața unei oglinzi și să-ți imaginezi persoana iubită cu un telefon în mână și cum se gândește la tine. Trebuie să fii foarte atentă la detalii și să-ți dorești din toată inima să te sune.

În timp ce stai în fața oglinzii și ți-l imaginezi cum te sună trebuie să rostești corect următoarea vrajă:

„Dragul meu, (nume), de ce nu mă suni și nu vrei îmi vorbești? Sunt frumoasă și apreciată de toată lumea, iar pentru tine sunt iubita ta. Ia telefonul și sunați-mă! Vocea mea caldă de-abia așteaptă să te audă și să îți răspundă. Inima ta va simți fericirea când îmi vei auzi vocea. Amin!“

La această vrajă de dragoste să te sune nu este necesar să pronunți cuvintele cu voce tare deoarece mesajul tău trebuie să vină din inimă, iar energia ta va transmite dorința ta persoanei pe care o iubești.

Cum să-l faci să te sune când te-a văzut doar o dată

În cazul în care persoana care vrei să te sune nu este soțul sau iubitul, ci un bărbat cu care te-ai văzut doar o singură dată, dar ți-e drag de el și vrei să începi o relație cu el, poți apela la următoarea la vrajă.

Pentru asta ai nevoie de 3 lumânări sfințite, cumpărate de la biserică. Când ești singură în cameră, aprinde cele trei lumânări și plasează-ți telefonul în așa fel încât să formezi semnul crucii cu cele trei lumânări.

În timp ce îți imaginezi acel bărbat că ia telefonul și te sună spune cu voce tare următoarea vrajă, de 9 ori:

„Dragul meu (nume), m-ai văzut o dată și ți-a plăcut de mine. De ce taci și nu mă cauți? Ia-ți telefonul mai repede și sună-mă! Sufletul tău (numele) va vibra la auzul vocii mei și ai să înțelegi că eu sunt sufletul tău pereche!”

În momentul în care faceți această vrajă, trebuie să fiți tot timpul cu gândul la acel bărbat care doriți să vă sune. Trebuie să vă imaginați cum ia telefonul și vă formează numărul. Cu siguranță, în scurt timp, sufletul vostru pereche vă va suna și va dori să vedeți imediat.

Ritual cu usturoi pentru a te suna

O altă vrajă la care puteți apela pentru ca bărbatul pe care îl iubiți să vă sune este cea cu usturoi. Pe o jumătate de coală de hârtie albă, scrieți numele acelei persoane cu litere mari și numărul acestuia de telefon, cu un pix roșu. Numele lui trebuie scris de 3 ori pe acea foaie. Această vrajă poate fi făcută în orice zi, atunci când vreți neapărat să vă sune.

După ce ați scris numele pe foaie, luați un cățel de usturoi și dați pe nume ca și cum ați șterge cu o radieră.

Pe urmă, puneți cățelul de usturoi în mijlocul foii și o rulați în așa fel încât să fie bine împachetat. Foaia rulată trebuie pusă pe urmă sub un dulap sau un corp de mobilă, în așa fel încât greutatea să sfărâme cățelul de usturoi.

În momentul în care puneți foaia sub dulap spuneți:

„Cum cade greutatea peste acest usturoi, așa să simtă greutatea fără mine (numele) fără mine și să mă sune“.

Trebuie să vă imaginați în acel moment că acelui bărbat îi este greu fără dumneavoastră și i-a telefonul și vă sună.

Adauga un comentariu