Local

Vremea în Iași în săptămâna 8 – 14 martie 2021. ANM anunță perioade cu valori oscilante în termometre

Publicat: 08 mart. 2021
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Iași
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo în Iași în săptămâna 8-14 martie 2021, perioadă în care se vor semnala schimbări bruște de temperatură

Vremea în Iași în săptămâna 8 – 14 martie 2021 va aduce o serie de schimbări din punct de vedere termic. Locuitorii municipiului Iași vor avea parte de valori cuprinse între 3 și 16 grade Celsius în toată această perioadă. În cursul săptămânii pot apărea precipitații, însă acestea nu vor fi însemnate cantitativ

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru Iași în această săptămână. Astfel, conform meteorologilor de la ANM, vremea în Iași în săptămâna 8 – 14 martie 2021 va fi una destul de inconstantă. Ieșenii vor avea parte spre mijlocul săptămânii de precipitații ușoare, în timp ce spre finalul perioadei vor fi valori mai mari în termometre. Iată și cum va evolua vremea în municipiul Iași în cursul acestei perioade, pe fiecare zi a săptămânii.

Prognoza în Iași în săptămâna 8 – 14 martie 2021. Cum va fi vremea în aceste zile?

Astăzi, 8 martie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, conform previziunilor meteorologilor. Vremea va fi în continuare închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Marți, 9 martie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai rece. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab până la moderat spre seară, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Primele zile din săptămână vor fi în tonul periodei anterioare a debutului lunii martie 2021.

Temperaturi scăzute și ușoare precipitații la mijlocul săptămânii

Miercuri, 10 martie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Poate apărea lapovița, în timp ce vântul va sufla moderat. Șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de zilele precedente. Spre seară, poate apărea din nou lapovița, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.
Joi, 11 martie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Vreme frumoasă în weekend în municipiul Iași

Vineri, 12 martie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Pot apărea precipitații, șansele fiind destul de ridicate. Spre seară, cerul va fi mai mult noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.
Sâmbătă, 13 martie 2021, vremea la Iași va fi în general frumoasă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, însă vântul va sufla în rafale. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. De altfel, spre seară cerul va fi mai mult senin, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Duminică, 14 martie 2021, vremea va fi ceva mai plăcută. Practic, față de aceeași perioadă a anului trecut, de această dată temperaturile vor fi ceva mai ridicate. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, Vântul va continua să sufle slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de mici.

Adauga un comentariu