Scena artistica din Romania

Wow, cat de frumoasa e iubita actorului Dan Puric! Ileana Olteanu a aparut asa cum nu ai vazut-o vreodata!

Publicat: 18 feb. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

E clar ca iubita actorului Dan Puric este eleganta intruchipata.

Se poate spune ca iubita actorului Dan Puric este eleganta intruchipata. Puric, care e actor, regizor si eseist, a avut mereua o viata sentimentala discreta, pe care a ferit-o de ochii publicului. El a avut o lunga relatie cu Carmen Ungureanu, actrita la Teatrul National, care i-a daruit un baiat, pe Octavian. Cei doi au mai avut inainte un baiat, pe Alexandru, care a murit inainte sa implineasca un an.

Puric s-a despartit de Carmen si, de cativa ani, s-a implicat intr-o alta relatie sentimentala cu o alta actrita de la Teatrul National, Ileana Olteanu, cu care a jucat si in cateva din spectacolele sale, cum ar fi “Don Quijote” sau “Sinucigasul”. „Da, sunt impreuna cu Ileana Olteanu, dar acest aspect face parte din viata mea personala, despre care nu vorbesc niciodata. Daca vrea cineva detalii, sa-mi dea 47.000 de euro, ca sa-mi deschid si eu un Centru Cultural European”, a spus Puric.

Iubita actorului Dan Puric este eleganta intruchipata. Ii plac iile din perioada interbelica

Din fotografii, reiese ca iubita actorului Dan Puric este eleganta intruchipata. Ileana este implicata si in alte proiecte, in afara de cele teatrale. Ea a fost protagonista unor pictoriale pentru cateva galerii de arta, in care apare imbracata in costume interbelice, iesind in evidenta iile si salbele de argint pe care le-a purtat cu gratie.

Adauga un comentariu