Sport

Xavi Hernandez, sfătuit de un fost coleg să antreneze FC Barcelona: „I-am spus să o facă atât timp cât „Dumnezeul fotbalului” este acolo!”

Publicat: 12 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Xavi Hernandez sfătuit de un fost coleg să antreneze FC Barcelona I-am spus să o facă atât timp cât Dumnezeul fotbalului este acolo
Xavi Hernandez, sfătuit de un fost coleg să antreneze FC Barcelona

Xavi Hernandez (40 de ani) a fost dorit de Barcelona pentru postul de antrenor în locul lui Ernesto Valverde, dar fostul mare mijlocaș a refuzat și a preferat să rămână în Qatar, la Al-Sadd, astfel că a fost adus Quique Setien.
Samuel Eto’o, fostul atacant al FC Barcelona, recunoaște că l-a sfătuit pe Xavi Hernandez să preia echipa de pe „Camp Nou”, iar asta – cât timp Lionel Messi este în activitate.

Samuel Eto’o l-a sfătuit pe Xavi să preia FC Barcelona

„I-am spus lui Xavi că orice s-ar întâmpla, trebuie să se întoarcă la FC Barcelona și i-am spus să o facă atât timp cât „Dumnezeul fotbalului” (n.r. – Lionel Messi) este încă acolo! A jucat cu el și ar fi mai ușor față de cum ar fi pentru altcineva”, a spus Samuel Eto’o.

Xavi Hernandez: ”Este un vis să te întorci la Barcelona”

Xavi Hernandez a recunoscut recent că ar vrea să antreneze FC Barcelona, club alături de care a cucerit patru Ligi ale Campionilor ca jucător.
„Este un vis să te întorci la FC Barcelona! Este casa mea și viata mea. Acum învăț multe ca antrenor în Qatar. La Barcelona este, însă, altceva, trebuie să fii foarte pregătit pentru a o antrena!”, a spus fostul mijlocaș al catalanilor.

Adauga un comentariu