BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ziua Națională a României este despre siguranța românilor! Detalii din sfera investigațiilor criminale! Comisarul Stela Andruș, inspectorul principal Florin Ciliac, agentul șef adjunct Cătălin Ghimpu vin la BZI LIVE pentru a prezenta activitatea Biroului de Investigații Criminale – FOTO

Publicat: 30 nov. 2020

Marți, ora 13:00, de Ziua Națională a României, la BZI LIVE se va discuta despre patriotism și dragoste de țară, sentimente pe care ar trebui să le aiba toți cei care urmează o cariera în Poliția Română.

Invitații Roxanei Caraiman vor fi comisarul Stela Andruș, inspectorul principal Florin Ciliac și agentul șef adjunct Cătălin Ghimpu, din cadrul Biroului de Investigații Criminale, și vor vorbi despre combaterea infracțiunilor contra persoanei.

De asemenea, în această zi specială un alt subiect va fi dăruirea cu care își practică profesia pentru a se bucura de respectul și aprecierea cetățenilor în folosul cărora au ales să își desfășoare activitatea. Oportunitățile de avansare în carieră va reprezenta un alt punct al discuției.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu