Actualitate

A fost găsit șoferul TIR-ului cu țigări de contrabandă ce ar avea legătură cu Ioan Crișan

Publicat: 02 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A fost găsit șoferul TIR-ului cu țigări de contrabandă ce ar avea legătură cu Ioan Crișan
Ioan Crișan ar fi fost asasinat din cauza unei mize imobiliare, susține un apropriat al familiei

A fost prins şoferul TIR-ului care transporta ţigări de contrabandă și care a fugit de poliţie. Se pare că există o legătură între acesta şi afaceristul Ioan Crișan, bărbatul care a murit ca urmare a unui asasinat din Arad.

Şoferul care conducea un camion plin cu ţigări a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri. Se pare că Sebastian T. conducea un camion care aparţinea unei firme deţinută de omul de afaceri ucis în urmă cu câteva zile

Șoferul care conducea un TIR plin de țigări a fost prins de oamenii legii

Poliţiştii ieșeni l-au capturat pe şoferul care transportă un camion plin cu ţigări de contrabandă. Sebastian T. a fost dus de către anchetatori la Serviciul pentru Combatere a Infracţionalităţii Economice pentru a da declaraţii. Potrivit comunicatului emis de oamenii legii, bărbatul a fost oprit în trafic de organele abilitate iar în momentul când aceştia au dorit să-l legitimeze, bărbatul a fugit de la fața locului:

‘În dimineața zilei de 24 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă. În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic.

Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigate a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă.

După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a europaleților, au fost găsite 323.298 pachete (6.465.960 fire) de țigări de contrabandă, netimbrate.’, transmitea IPJ Arad, zilele trecute.

Care ar putea fi legătura dintre șofer şi omul de afaceri Ioan Crișan

Conform declaraţiilor făcute la dcnew.ro, există o posibilă legătură între prinderea şoferului care transporta ţigări și omul de afaceri Ioan Crișan, cel care a fost asasinat. Vorbim despre faptul că informaţiile apărute susţin ideea că acel camion era înregistrat pe una dintre firmele lui Ioan Crișan dar era împrumutat către o altă firmă care, aparent, făcea contrabandă cu ţigări. De altfel, comisarul-șef Mihai Untaru spunea că omul de afaceri nu ştia ce se întâmpla în propria ogradă:

‘Acum câteva zile, a fost interceptat un camion plin cu țigări, unde șoferul a fugit. Există informații conform cărora camionul ar fi fost de fapt al uneia dintre firmele lui Crișan, dar el n-avea nicio legătură cu asta. El împrumutase camionul unei alte firme, neștiind ce se întâmplă. Apare și informația asta, iar moartea lui poate fi interpretată ca un gest de avertisment.’, ne-a spus Mihai Untaru, sâmbătă.

Asasinatul din Arad a şocat o întreagă Românie

În cursul zilelor trecute, în Arad a avut loc un atentat care a şocat întreaga comunitate. Vorbim despre faptul că omul de afaceri Ioan Crișan a murit după ce maşina în care se afla a explodat. Sub maşină era plantată o bombă.

După producerea asasinatului, Lucian Bode, ministrul de Interne a avut mai multe ieșiri publice prin care a susţinut că este primul atentat de acest fel din România şi că la fața locului au fost trimişi cei mai buni specialişti din cadrul Poliției Române. De altfel, în acest sens există o anchetă în curs iar procurorii au menţionat faptul că s-a schimbat încadrarea în omor cu premeditare.

Adauga un comentariu