Cancan ultimă oră

A fost vorba despre infidelitate în cazul divorțului dintre Irina Rimes și Andi Bănică? Artista a spus adevărul

Publicat: 17 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A fost vorba despre infidelitate în cazul divorțului dintre Irina Rimes și Andi Bănică Artista a spus adevărul
Irina Rimes a povestit că relația cu Andi Bănică a fost mai mult un complot al unor prieteni comuni și a dezvăluit că ea și fostul ei soț s-au apropiat dintr-o întâmplare, după ce cunoștințele lor au încercat să îi cupleze

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră, însă puțini știu că ea a fost căsătorită înainte de a deveni celebră. Cântăreața și fostul ei soț, Andi Bănică, au avut un mariaj de un an, însă apoi au decis să meargă pe drumuri separate.
Recent, în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, Irina a dezvăluit cum l-a cunoscut pe bărbat, dar și care a fost adevăratul motiv al divorțului.

Cum l-a cunoscut Irina Rimes pe fostul ei soț?

Irina Rimes a povestit că relația cu Andi Bănică a fost mai mult un complot al unor prieteni comuni și a dezvăluit că ea și fostul ei soț s-au apropiat dintr-o întâmplare, după ce cunoștințele lor au încercat să îi cupleze.

„Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: «N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi». Dar nu-mi permiteam atunci.
La un moment dat mă sună Andi pe mine. (…) De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu există nicio invitaţie din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el, aşa, că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu ştiu câţi oameni erau în complot. Nu ştiu”, a declarat Irina Rimes, în cadrul podcastului amintit.
Care a fost motivul divorțului dintre Irina Rimes și Andi Bănică?

Irina Rimes a spus că nu a fost vorba de o infidelitate

Chiar dacă în momentul în care Irina Rimes și Andi Bănică au divorțat, au apărut în presă mai multe zvonuri potrivit cărora bărbatul ar fi înșelat-o. Artista a dorit să clarifice întreaga situație și a spus că nu a fost vorba despre infidelitate. Cântăreața a mărturisit că ea și fostul soț au ajuns să se separe din cauza faptului că își doreau lucruri diferite.

Mai mult, Irina Rimes a spus că despărțirea de Andi Bănică a venit de comun acord.

„Eu stăteam cu Andi la un moment dat și ne uitam la televizor, la o emisiune unde se discută chestii de genul. Stăteau doi psihologi, un astrolog, etc. să discute problema mea cu soțul meu, care stătea lângă mine. Eram amândoi cu un pahar de vin și ne uitam că la film, ca la o comedie. (…) Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil.”, a mai spus Irina Rimes, în cadrul aceluiași podcast.

Adauga un comentariu