Cancan

A trișat Iancu Sterp la Surivor All Stars? Fratele lui Culiță riscă descalificarea

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
A trișat Iancu Sterp la Surivor All Stars Fratele lui Culiță riscă descalificarea
Recent, o serie de noi informații apărute în presă arată faptul că Iancu Sterp ar fi trișat de mai multe ori în cadrul competiției Survivor All Stars

Mai multe informații apărute în ultima perioadă, în mediul online, duc la ideea că Iancu Sterp a trișat la Survivor All Stars.

Show-ul Survivor, savurat de milioane de telespectatori, a fost marcat de controverse. Neregulile au fost sesizate de fani, dar prezentatorul Daniel Pavel nu a intervenit. Finala competiției se anunță tensionată, cu Andrei Ciobanu, Zanni și Iancu Sterp luptând pentru victorie.

A trișat Iancu Sterp la Surivor All Stars?

Pe parcursul filmărilor, mai multe voci s-au ridicat împotriva regulilor jocului, care au suferit modificări în timpul competiției. Cel mai recent acuzat este Iancu Sterp, despre care surse Cancan.ro susțin că ar fi părăsit campul de mai multe ori.

Iancu Sterp a scăpat de foame fugind de mai multe ori la un sat din apropiere pentru a cumpăra mâncare. Se pare că nu s-a mulțumit doar pentru sine, ci a adus provizii și pentru alți concurenți. Aventurile lui alimentare au transformat experiența Survivor într-o adevărată telenovelă pentru fratele lui Culiță Sterp.

În satul în care s-a dus pentru a-și procura alimente, Iancu a întâlnit o femeie care părea că vrea să-l îmbrățișeze. Cu toate acestea, a fost dezamăgit când a realizat că femeia îl confundase cu fratele său, pe care îl apreciază.

Iancu nu ar fi primul concurent care a părăsit camp-ul showului Survivor. Jador a făcut și el același lucru și, drept urmare, a fost eliminat din competiție după foarte puțin timp petrecut în Republica Dominicană.

Iancu Sterp este în finala Survivor All Stars

Faimoasa Ana Porgas iese din competiția Suvivor All Stars 2024. Imaginile vor fi difuzate de cei de la Pro TV în perioada 30 aprilie – 2 mai. Potrivit informațiilor obținute de Cancan, în timpul unei probe, faimoasa va suferi o accidentare care o va împiedica să mai continue.

Potrivit informațiilor care circulă în presă, Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu se vor lupta pentru titlul de supraviețuitor. Cei trei au reușit să ajungă în marea finală, dar drumul până acolo a fost presărat și cu nemulțumiri din partea concurenților. Dintre aceștia, Zanni este cel vizat, deoarece, odată eliminat, mai apoi a fost reprimit de prezentatorul show-ului, grație unui artificiu.

Actul final al competiției va avea loc pe 30 mai și va fi transmis live. Toți concurenții vor ajunge, din nou, în Dominicană, nu doar cei trei finaliști.

Recent, o serie de noi informații apărute în presă arată faptul că Iancu Sterp ar fi trișat de mai multe ori în cadrul competiției Survivor All Stars.

Comentarii
  • Băăăăăăă, iar ați apărut cu sterpii/sterilii ăștia, iar faceți publicitate la gunoaiele astea?? Nu mai aveți despre cine să scrieți articole? Căutați niște oameni de valoare, cărora să le faceți publicitate, de la care oamenii pot învăța ceva, nu de la nenorociții ăștia.

Adauga un comentariu