National

Accident rutier mortal. În coliziune au fost implicate două autoturisme

Publicat: 05 sept. 2020
Accident rutier grav în Vrancea. O persoană a murit

Accident rutier produs sâmbătă pe DN 2 D, pe raza comunei Bolotești. Au fost implicate două autoturisme, din care au rezultat cinci victime, dintre care două victime rămase încarcerate. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor două victime rămase încarcerate. Din nefericire, una dintre victime, de sex masculin, a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte patru victime le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care au fost preluate și transportate la U.PU. Focșani.

„Pompierii militari din cadrul I.S.U. Vrancea au intervenit astăzi, în jurul orei 16:20, la un accident rutier produs pe DN 2 D, pe raza comunei Bolotești, în care au fost implicate două autoturisme, din care au rezultat 5 victime, dintre care 2 victime rămase încarcerate. La fața locului locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate.

Din nefericire, una dintre victime, de sex masculin, a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte 4 victime le-au fost acordate îngrijiri de echipajele SMURD și SAJ, după care au fost preluate și transportate la U.PU. Focșani. Ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Focșani a preluat o victimă de sex masculin, în vârstă de 61 de ani, care prezenta traumatism cranian. Ambulanța SMURD de la Stația de Pompieri Vidra a preluat o victima de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, care prezenta dureri toracice. Alte 2 victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanța Județean Vrancea”, se arată în mesajul transmis de ISU Vrancea.

Accident rutier grav! Două persoane au fost decapitate după ce au intrat cu maşina într-un TIR

Noapte teribilă în această noaptea pe şoselele din România. O femeie alături de copilul ei au fost pur şi simplu decapitaţi după ce au intrat cu maşina într-un TIR. Conform informaţiilor de ultimă oră, cei doi nu au avut nicio şansă la viaţă.

Două persoane au fost decapitate după ce au intrat cu maşina într-un TIR

În cursul nopţii trecute, două persoane au fost decapitate după ce au intrat cu maşina într-un TIR. Conform informaţiilor de la faţa locului, accidentul s-a soldat cu moartea a două persoane. Şoferul unui camion cu numere de Suceava ar fi încercat să întoarcă pentru că ar fi greşit drumul, moment în care un autoturism a intrat sub remorca acestuia. Impactul a fost unul deosebit de puternic.

Accidentul s-a produs pe autostra A1 Bucuresti-Pitesti. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale şi echipaje ale poliţiei rutiere. În pofida eforturilor făcute de medici, mama şi copilul ei de 2 ani nu au mai putut fi salvaţi, decedând.

Accident rutier soldat cu decesul unei persoane, la Suceava

Accidentul rutier de pe A1 nu a fost singura tragedie din cursul nopţii trecute din România. Încă un accident rutie grav s-a produs în Suceava. Conform informaţiilor de la faţa locului, un bărbat a murit iar alte trei persoane au fost rănite.

Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi, luni seara, într-un accident produs în judeţul Suceava, după ce autoturismul în care se aflau a ajuns într-un şanţ. Tânărul care şi-a pierdut viaţa a fost prins sub maşină, iar manevrele de resuscitare făcute de echipajele medicale nu au dat rezultat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, o maşină a ajuns în şanţ, intre localităţile Horodnic şi Gălăneşti, acolo intervenind pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulante SMURD, precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În accident au fost implicate patru persoane, dintre care una a rămas încarcerata în maşină, iar o alta a fost prinsă sub autoturism.

Adauga un comentariu