Titlurile zilei

Această familie de medici este putred de bogată! Daciana și Daniel Brănișteanu dețin cinci imobile și obțin venituri de peste 100 de mii de euro – FOTO

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 35 Comentarii
Această familie de medici este putred de bogată Daciana și Daniel Brănișteanu dețin cinci imobile și obțin venituri de peste 100 de mii de euro  FOTO
Această familie de medici este putred de bogată. Daciana și Daniel Brănișteanu dețin 5 imobile și obțin venituri de peste 100 de mii de euro

Această familie de medici este putred de bogată. Daciana și Daniel Brănișteanu dețin cinci imobile și obțin venituri de peste 100 de mii de euro. Soții Brănișteanu au obținut, conform declarației de avere, în anul 2022, venituri de 585.455 de lei. Prof. dr. Daciana Brănișteanu a încasat 143.872 de lei de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, 73.228 de lei, salariu, de la Spitalul CF Iași.

De asemenea, a mai obținut 120.000 de lei de la Derma Lux SRL și  12.000 de lei de la Derma Line SRL. Venituri extrem de mari are și soțul acesteia, dr. Daniel Brănișteanu, care a obținut un salariu de la UMF Iași în valoare de 104.355 de lei, 120.000 de lei de la Derma Lux SRL și 12.000 de lei de la Derma Line SRL. Prin influența soției sale, dr. Daniel Brănișteanu a fost angajat la Spitalul CF Iași.

Medicii Daciana și Daniel Brănișteanu sunt putred de bogați

Prof. dr. Daciana Brănișteanu, șef secție Dermatologie la Spitalul CF Iași, deține alături de soțul său, Daniel Brănișteanu, o avere impresionantă. Dr. Daciana Brănișteanu deține împreună cu soțul său două terenuri intravilane de 1.000 de metri pătrați, respectiv de 382 de metri pătrați. Primul teren este situat în Valea Lupului, iar cel de-al doilea în municipiul Iași. Totodată, dr. Daciana Brănișteanu mai are în proprietate și o jumătate dintr-un teren cu o suprafață de 734 de metri pătrați, situat în Târgu Neamț.

Soții Brănișteanu au în proprietate două case de locuit, ambele în municipiul Iași. Unul dintre imobile are o suprafață de 204 metri pătrați, în timp ce al doilea are o suprafață de 181 de metri pătrați. Dr. Daciana Brănișteanu deține și jumătate dintr-o casă de locuit, situată în Târgu Neamț. Dr. Daciana Brănișteanu și dr. Daniel Brănișteanu sunt proprietarii unui apartament situat în municipiul Iași. Imobilul a fost achiziționat în anul 1999 și are o suprafață de 96.89 metri pătrați. Daniel Brănișteanu deține și trei sferturi dintr-un apartament de 84 de metri pătrați, din municipiul Iași.

Soții Brănișteanu dețin bijuterii și obiecte de artă în valoare de mii de euro

Soții Brănișteanu sunt proprietarii a două autoturisme, o Toyota Yaris, fabricată în 2008, și un Jeep Grand Cherokee, din anul 2014. Cei doi medici dețin bijuterii în valoare de 7 mii de euro, dar și tablouri în valoare de 12 mii de euro. Soții Brănișteanu nu stau rău nici la capitolul active financiare. La momentul depunerii ultimei declarații de avere, cei doi avea un cont curent la BRD, de 16.766,70 lei, două la OTP, de 298 de lei, respectiv 550.000 de lei, un cont la Banca Transilvania, cu sold curent de 550.000 de lei, dar și unul la Alpha Bank, de 422.470,70 lei. Deși cei doi medici sunt putred de bogați, Daciana și Daniel Brănișteanu au și un credit, în valoare de 45.000 de lei, contractat în anul 2019 și scadent în 2024.

Comentarii
  • Asemenea oameni nu sunt de blamat, au facut o scoala, au muncit si acum incaseaza din venituri pasive, sunt de dat exemplu.

  • Treaba cu doctorii de la UMF e ca iau bani din doua locuri (UMF si spital) fara ca timpul lucrat sa justifice acei bani.
    Sa zicem ca pe spital e normat cu 4 ore pe zi. Il mai normeaza si UMF-ul cu 8 ore pe zi. Lucreaza 12 ore pe zi? Nu. Maxim 8, daca este constiincios. Si atunci de ce statul il plateste pentru 12??? Am dreptul sa intreb pentru ca este platit si din banii mei. Si dau foarte multi bani la stat, putin sub 5000 de lei in fiecare luna.

  • Bravo lor! merita! au invatat, muncesc din greu, si-au educat frumos copiii ….ar trebuie sa fiti dati in judecata pentru ca le expuneti viata privata!

  • Niste vulpoi, amandoi, care vand sampoane Ducray si picaturi de ochi la de trei ori pretul din farmacii.

  • ambii sunt profesionisti, muncitori, seriosi, empatici si saritori. Nu vad nimic exagerat, ar trebui verificate la avere alte persoane, mult mai interesante.

  • Si tot nu i-au nimic cu ei, pleaca dincolo la fel ca orice om normal.
    Asa ca mai bine ar trai normal ca orice om normal si nu ar mai epata cu averea stransa asa cum o fi stransa.
    Nimeni pe lumea asta si din venituri normale si legale nu poate realiza atata avere, nu se poate si asta o stiu toti.
    Deci e normal sa se intrebe cetatenii normali, dar mai ales ANAF-ul si alte institutii ale statului de unde atata si atata abundenta prin aceasta avere stransa.
    Mai publicati si alte exemple de genul acesta sa stie tot cetateanul cu cine are de a face in societate.

  • La noi doctorii sunt niște șpăgari.lucreaza la stat și la clinici private .Nu exista asa ceva nicăieri ori la stat ori la privat. Pana nu se va interzice aceste practici mafiote asa va fi..

  • Felicitări.Au muncit,dar ar trebui să treacă pe la o casa de bătrâni,o casa pt.copii neajutorați.Nimic nu ei cu tine,ajuta oameni lipsiți de soartă.Dumnezeu te va răsplăti.

  • Primavara infloreste dermatologia in Iasi, in parcuri, parcuri cu banci, banci cu conturi,,,
    Tot ce inseamna prof umf inseamna 100.000 lei pe luna (1 miliard lei vechi). MINIM.
    Va convine bine…nu va convine la fel de bine.
    Propun construirea muntelui olimp in iasi,,,pentru ca acesti oameni nu mai pot trai printre muritorii de rand.

  • Functia de sef sectie nu este incompatibila cu firmele private ? Dacă şeful de secţie, de laborator sau de serviciu medical selectat prin concurs se află în stare de incompatibilitate sau conflict de interese, acesta este obligat să le înlăture în termen de maximum 30 de zile de la apariţia acestora. În caz contrar, contractul de administrare este reziliat de plin drept.

  • Vad ca doctorii astia au multi laudatori. Ca e din munca, ca din invatat, ca aia, ca ailalta, etc. Care munca, stimabililor, ca daca le aduni orele chipurile de activitate le ies 16 ore pe zi!!! Are dreptate cel de la 6.10 : sa fie platiti dupa cate ore lucreaza efectiv, nu dupa cate ore ar trebui sa lucreze.

  • Au invatat, sunt medici buni….Nu e nici o noutate…toti medicii de valoarea si cu functia lor au bani, case, masini, conturi grase….Care e stirea???? Sau stiti vreun medic, sef de clinica care sta intr-o garsoniera si circula cu bicicleta!!!!

  • Medicii ar trebui sa aleaga :
    1. Ori la stat, ori la privat.
    2. Daca e la stat, atunci un singur job! Atat. Sa-i lase si pe cei tineri sa manance o paine.

  • Acesti medici este oameni deștepti !🥰

    Nu e vina medicilor ca majoritatea ieșenilor este săraki din naștere și așa rămân pe toată durata vieții lor ( ieșenii/ românii rămași în țară se târâie de la salar la salar, stau in rate până la gât, apartamentul lor e al băncii, se imbracă de la second hand, conduc mașini rable tot de la second, s-au casatorit cu neveste second, au copii care invață la scoli de stat unde profesorii slab pregătiți îi învată cum să fie și să rămână tot săraki pe viață !🤭

    Morala:
    Faceți UMF Iași ! Evitați să faceți FEAA Iași,Litere,Psihologie,etc…pentru că o să lucrați pe salariul MINIM…deci o să râmâneți săraki !😋

    A doua soluție e la limita dintre moralitate si pragmatism: dacă ești o tânără născătoare de prunci, „pică” sau te prefă că te impiedici în cabinetul medicului…și rămâi gravidă ! De aici te ajută …legea si o să devii super bogată foarte repede…🙃

  • Inainte sa va dati doct cu parerea, cititi legile si veti afla ca programul de lucru al medicului este de MAXIM 7 ore pe zi, daca e angajat in sistemul public. Daca mai face si garzi, e de 6 ore pe zi. Restul, mai puntei mana pe carte, invatati minim 9 ani (ca medic de familie) sau minim 11 ani (pentru alte specialitati) si atunci sa comentati. Voi n-ati avut scoala cat au avut vacante doctorii care va trateaza. Si cu asta, am spus tot.

  • Doar la SPIRU ȘI UMF Iași … studenții nu prea vin la cursuri( preźența e facultativă) iar examenele sunt de tip GRILĂ, gen X și Zero și nu scrise ca la alte facultăți !!!

    Citat:
    „…invatati minim 9 ani (ca medic de familie) sau minim 11 ani (pentru alte specialitati)”…vorbești doar prostiii, prostii și prost !😋

    Concluzie
    Doar studenții de la UMF și Spiru stau și 10 ani in facultate …pt că e ùșor, acolo examenele sunt grilă !
    Trebuie învățate ( tocite) doar răspunsurile !!! Toate răspunsurile 🤪

    Băgați examene scrise la UMF și o să avem medici super deștepți. Și obligați studenții să fie prezenți la cursuri…că e păcat ca profu’ să vorbească la o sală goală !

    E fucking lipsă de respect ! 🤭

  • Traim intr-o lume a contrastelor cu printi si printese in castele de nisip in tara umilitilor .Pentru ce acest articol?Cui foloseste?

  • Cind te expui pe facebuci in sosete si -conform legii- faci publica declaratia de avere,apare articolul de fata. Nu contesta nimeni munca oamenilor ci dorinta perpetua de imbogatire pe cai multiple.Dermatologia e o ramura fara satisfactii majore intrucit nu are rezolvari si nu trebuie sa iti bati capul mult. Reclama e reclama insa,faci din rahat bici.Cine nu stie inghite galusca primaverilor si a bailor de multime.

  • DOI GRAȘI CU FIGURI !!! CUI ÎI PASĂ ? ȘI LEANA MITROFANCA DIN ACEEAȘI TAGMĂ ! NIȘTE EXPIRATE !

  • DOI GRAȘI CU FIGURI !!! CUI ÎI PASĂ ? ȘI LEANA MITROFANCA DIN ACEEAȘI TAGMĂ ! NIȘTE EXPIRATE !

  • DOI GRAȘI CU FIGURI !!! CUI ÎI PASĂ ? ȘI LEANA MITROFANCA DIN ACEEAȘI TAGMĂ ! NIȘTE EXPIRATE !

Adauga un comentariu