Cultural

Adrian Văncică și-a dat demisia de la Teatrul Nottara, după 15 ani! De ce a luat aceasta decizie

Publicat: 22 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Văncică și-a dat demisia de la Teatrul Nottara după 15 ani De ce a luat aceasta decizie
Cu doi ani în urmă Adrian Văncică a surprins pe toată lumea când și-a dat demisia de la Teatrul Nottara, după o colaborare de 15 ani

Decizie surprinzătoarea luată de Adrian Văncică care și-a dat demisia de la Teatrul Nottara, după 15 ani. Adrian Văncică se numără, fără doar și poate, printre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. De-a lungul carierei sale remarcabile, a reușit să cucerească publicul prin talentul său incontestabil, consolidându-și poziția în lumea actoriei.

Numele său a răsunat atât pe scenele prestigioase ale marilor teatre, cât și pe marile ecrane, fiind prezent în numeroase filme și seriale care au reușit să captiveze inimile telespectatorilor.

Adrian Văncică și-a dat demisia de la Teatrul Nottara

Deși dedicat trup și suflet profesiei sale de actor, Adrian Văncică a uimit publicul prin decizia sa de a părăsi Teatrul Nottara, după o colaborare care a durat 15 ani. Motivul plecării sale a stârnit numeroase semne de întrebare, cu atât mai mult cu cât despărțirea a survenit brusc, fără a fi anunțată anterior.

De la debutul său în industria cinematografică și până în prezent, Adrian Văncică a reușit să construiască o carieră de excepție, demnă de admirat.

De-a lungul timpului, a participat la o multitudine de proiecte de succes, cucerind inimile publicului prin talentul său incontestabil. Dedicarea și pasiunea pentru actorie l-au transformat în unul dintre cei mai apreciați artiști români, reușind să strângă o bază de fani impresionantă.

După o colaborare de 15 ani cu Teatrul Nottara, Adrian Văncică a surprins publicul prin decizia sa de a demisiona în urmă cu doi ani.

Motivul real al plecării sale nu a fost dezvăluit oficial de către actor, dar surse din conducere au sugerat că programul său extrem de încărcat ar fi putut juca un rol important.

Implicarea lui Adrian Văncică în unul dintre cele mai populare seriale românești l-ar fi determinat să ia această hotărâre dificilă, pentru a putea gestiona mai bine timpul și a se dedica ambelor proiecte cu profesionalism.

La momentul anunțului demisiei sale, Adrian Văncică se implica activ într-o singură piesă de teatru, însă programul său încărcat îi crea dificultăți în a ajunge la repetiții.

Deși au trecut doi ani de la decizia sa de a părăsi Teatrul Nottara, îndrăgitul actor a preferat să păstreze tăcerea cu privire la motivele reale ale plecării sale, alimentând astfel speculațiile din jurul acestui subiect.

Ce spune actorul despre familia sa

Pe lângă talentul său incontestabil, Adrian Văncică se remarcă și prin calitatea de familist convins. Deși rolurile sale aduc adesea zâmbete pe buzele publicului, acasă, umorul este asigurat de alte două surse: fiicele și soția sa.

Actorul mărturisește că, în timp ce în viața profesională se bucură de o mulțime de fani, acasă el devine spectatorul unei familii extrem de amuzante, care îl înconjoară cu umor și voie bună.

„Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea, eu sunt doar un spectator la umor. Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă, pentru că sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile. Nu sunt deloc cel mai comic din casă şi nici nu mi-aş permite să fiu.

Păi, ce autoritate aş mai avea, când vine mo­mentul acela: „Ia să vedem ce temă ai la mate pentru mâine?”, iar pe fiică-mea, de cla­sa a VI-a, ar pufni-o râsul?! Ar râde de ex­plicaţiile mele des­pre ipotenuză. Acum ştiu că vrei să mă în­trebi da­că fac ma­te­ma­tică cu ele, şi răspunsul este „da”. Mi-a plăcut me­reu matematica, în­că o ştiu din școală şi cred că fac faţă să le ajut, cel puţin până la liceu.”, a mărturisit Adrian Văncică pentru formula-AS.ro.

Cu doi ani în urmă Adrian Văncică a surprins pe toată lumea când și-a dat demisia de la Teatrul Nottara, după o colaborare de 15 ani.

Adauga un comentariu