Cancan ultimă oră

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni. Nu răspunde nici măcar la telefon

Publicat: 04 sept. 2020
Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni
Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni

Adriana Iliescu, devenită cunoscută pentru decizia ei de a da naștere la vârsta de 67 de ani, este de negăsit. Femeia nu a mai fost văzută de vecini, de aproape trei săptămâni, și se pare că nici la telefon nu răspunde. Fosta profesoară are o fiică adolescentă de 16 ani pe care o crește singură.

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde

Mama eroină, Adriana Iliescu a fost întotdeauna o prezență discretă, însă de ceva timp, nimeni nu mai știe nimic despre ea. Potrivit WOWbiz.ro, vecinii au au mai văzut-o ieșind din casă, și nici la telefon nu răspunde. Se pare că telefoanele fostei profesoare sunt dezactivate.

Vecinii sunt îngrijorați, însă se gândesc că dacă s-ar fi întâmplat ceva rău, fiica Adrianei le-ar fi spus cu siguranță.

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a declarat o vecină, conform impact.ro.

Cum se înțelege Adriana cu fiica ei

Aflată la o vârstă înaintată, Adriana Iliescu se mândrește cu o adolescentă de 16 ani, frumoasă și deșteaptă. Cum era de așteptat, din cauza diferențelor dintre generații, cele două mai au și discuții legate de viața socială a Elizei.

Potrivit WOWbiz.ro, fata își dorește lucruri pe care mama ei nu este dispusă să i le ofere, considerând că Eliza este la vârsta la care trebuie să învețe și să se cultive. Adolescenta, însă, visează la ieșiri cu prietenii în oraș, telefoane de ultimă generație și haine la modă, pe care ceilalți copii de vârsta ei le au.

Ce se întâmplă cu cea mai în vârstă mamă din România

Adriana Iliescu (81 de ani) traversează o periadă grea a vieții ei din cauza crizei medicale. Femeia face parte din segmentul de risc maxim în ceea ce privește contaminarea cu COVID-19, motiv pentru care nu poate să se expună prea mult. Ajutorul îi vine în aceste momente din partea fiicei sale de 16 ani care, chiar dacă este încă minoră, a învățat să se descurce foarte bine de una singură, ba chiar să îi fie un sprijin de nădejde celei care i-a dat viată.

Faptul că rata îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este tot mai mare și la noi în țară reprezintă un mare motiv de îngrijorare pentru mama la venerabila vârstă de 81 de ani, care se gândește cu teamă la ziua de mâine.

Cine va avea grijă de Eliza

În cazul nefericit în care Adriana Iliescu s-ar îmbolnăvi în urma infectarii cu COVID-19, fetița ei, Eliza, ar putea ajunge în grija statului deoarece femeia nu mai are rude apropiate. Acesta ar fi scenariul trist, până la găsirea unor soluții alternative, sau chiar până la vindecarea completă a mamei.

Comentarii
Adauga un comentariu