Titlurile zilei

Alertă la Iași! Tinere, pipăite pe stradă în zonele intime! Prădătorul sexual a și jefuit-o pe una dintre victime. Ieșeanul acționa numai după lăsatul serii (Exclusiv)

Publicat: 28 iul. 2021
Un bărbat care pune mâna pe fundul unei femei și un individ cu mâinile încătușate la spate
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis în judecată un individ acuzat că agresa sexual tinere pe stradă

Un individ acuzat că abuza sexual tinere în plină stradă va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis în judecată un individ acuzat că agresa sexual tinere pe stradă. Una dintre victime a fost chiar jefuită de către Adrian Bogdan Rusu de rucsacul pe care îl avea asupra ei, conform anchetatorilor

Autoritățile ieșene au fost alertate după ce mai multe tinere s-au plâns că au fost abuzate pe stradă. Una dintre victime a fost chiar jefuită, după ce a fost pipăită în zonele intime de către agresor. Anchetatorii spun că ieșeanul acționa numai după lăsatul serii.
Însă individul a fost prins și, acum, a venit „nota de plată” pentru acesta. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Adrian Bogdan Rusu, sub acuzațiile de agresiune sexuală și tâlhărie. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșeanul Adrian Bogdan Rusu, acuzat că pipăia tinere necunoscute în zonele intime

Anchetatorii ieșeni susțin că Adrian Bogdan Rusu a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni.

„În fapt, s-a reținut că, în seara zilei de 22 iunie 2021, în jurul orei 22:10, inculpatul A.B.R. a urmărit-o pe persoana vătămată A.C.R., care se deplasa singură pe strada Bașotă, din municipiul Iași, s-a apropiat din spate de aceasta și i-a pus mâna pe fund, pipăind-o, după care, cu o mișcare bruscă, i-a smuls de pe umăr rucsacul în care avea actul de identitate, suma de 1 leu și alte bunuri personale, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 100 de lei”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Conform acestuia, un alt incident a avut loc tot după lăsatul serii.

„În noaptea de 30 iunie 2021, în jurul orei 1:36, același inculpat a urmărit-o pe o persoană vătămată, care se deplasa singură tot pe strada Bașotă, din municipiul Iași, s-a apropiat din spate de aceasta și i-a introdus mâna între picioare, atingând-o în zona intimă, după care, cu ambele mâini, a tras-o către el. La un moment dat, victima a căzut, iar, din acea poziție, a început să-l lovească pe inculpat cu picioarele, fapt ce l-a determinat să înceteze activitatea infracțională și să fugă de la locul faptei”, a adăugat Dragoș Bordianu.

Individul, certat în trecut cu legea: pedepsit după o tâlhărie

Oamenii legii au mai precizat că Adrian Bogdan Rusu este recidivist, acesta fiind condamnat în trecut pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

„Inculpatul a fost reținut de agenții din cadrul Poliției Municipiului Iași – Biroul de Investigații Criminale, pentru de 24 ore, începând cu data de 2 iulie 2021. Prin încheierea magistratului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Iași a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, începând din data de 3 iulie 2021. Așadar, inculpatul a fot trimis în judecată în stare de arest preventiv. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu