Cancan

Alessandra Stoicescu, dezvăluiri inedite despre divorț și provocările vieții de familie. „Sergiu m-a schimbat…”

Publicat: 28 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alessandra Stoicescu dezvăluiri inedite despre divorț și provocările vieții de familie. Sergiu m-a schimbat...
Alessandra Stoicescu a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la divorț, reușind să depășească momentele grele din căsnicie alături de partenerul ei de viață.

Celebra prezentatoare de știri Alessandra Stoicescu a făcut dezvăluiri inedite despre divorț și provocările vieții de familie. Puțini sunt cei care știu cum este frumoasa vedetă dincolo de lumina reflectoarelor și cine este soțul ei. De când este mamă, știrista radiază de fericire și se bucură din plin de viața de familie.

Dincolo de succesul în carieră, Alessandra Stoicescu este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și vorbește rar despre copil sau despre partenerul ei de viață. Iată ce spune aceasta despre mariajul ei, dar și despre momentele grele din plan personal.

Alessandra Stoicescu, dezvăluiri surprinzătoare despre divorț și provocările vieții de familie

La vârsta de 45 de ani, Alessandra Stoicescu se declară o femeie fericită și împlinită alături de soțul ei, Sergiu Constantinescu. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar de când au devenit părinți, relația lor s-a schimbat complet.

Alessandra Stoicescu și soțul ei dedică mai mult timp familiei și fetiței lor superbe, de care sunt tare mândri. Puțini sunt cei care știu că Sergiu Constantinescu, soțul celebrei știriste, a mai fost căsătorit și are o fiică din mariajul anterior.

Îndrăgita știristă a mărturisit că are o relație frumoasă cu fiica soțului ei și încearcă pe cât posibil să îi fie alături. Alessandra Stoicescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba  de partenerul ei de viață și a precizat că în pofida momentelor tensionate din cuplu, nu s-a gândit niciodată la divorț.

Mai mult, aceasta a declarat că Sergiu Constantinescu a schimbat-o complet și a ajutat-o să fie o femeie puternică. Cei doi s-au căsătorit în mare secret în urmă cu câțiva ani, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele. (…) Sergiu este echilibrul între nebunie, pasiune şi cumpătare şi logică. Aşa m-a cucerit. Noi ne-am cunoscut lucrând împreună, a venit ca manager de proiect la Intact Media Academy.”, a mărturisit vedeta.

O altă prezentatoare de succes care este răsfățată de soț și are o familie superbă este Oana Andoni. Știrista are o carieră de succes și o căsnicie frumoasă alături de partenerul ei de viață. Și Mihai Jurca, prezentatorul rubricii Meteo de la Antena 1, are o biografie impresionantă, iar pe plan personal se declară un bărbat împlinit alături de soția sa.

De aprecierea tuturor se bucură și Delia Budeanu, celebra crainică tv, aceasta fiind un model de profesionalism pentru colegii de breaslă. Fosta soacră a Danei Budeanu este extrem de discretă și vorbește de puține ori despre viața sa privată.

Ce spune frumoasa prezentatoare despre momentele grele din plan personal

Alessandra Stoicescu are o carieră uluitoare în televiziune, fiind una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare și jurnaliste din România. Aceasta se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor, dar și la evenimentele mondene.

Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta a încercat mereu să fie departe de scandalurile și de controversele din showbiz-ul autohton. Alessandra Stoicescu și-a ținut mereu căsnicia și viața privată departe de ochii curioșilor.

Prezentatoarea a mărturisit că a avut parte de momentele dificile în plan personal, mai ales în perioada pandemiei, când soțul și fiica ei s-au îmbolnăvit. Aceasta a mai precizat că partenerul ei de viață i-a fost cel mai important sprijin în cele mai grele momente, dar și în perioada în care a devenit mamă.

Cei doi își împart activitățile de familie și împreună reușesc să depășească orice greutate din plan personal. Alessandra Stoicescu a recunoscut că soțul ei este devotat și extrem de grijuliu. Acesta se dedică soției și celor două fiice, una dintre ele fiind din mariajul anterior.

,,Îl ştiam pe Sergiu cum e ca tată, pentru că îl văzusem alături de fiica lui mai mare. Când ne-am cunoscut, fata lui, Bianca, avea 14 ani. Şi îl văzusem cât este de implicat şi de tătos, să ştie absolut tot, prin ce trece, s-o ducă, s-o aducă.

Noi, în primele luni cu Sara, am fost singuri şi aşa am şi vrut. Doar de vreo două ori am chemat pe cineva, cât trebuia să plecăm la un eveniment. Dar cu excepţia perioadei de alăptat, în această perioadă în care am fost doar noi, practic ne-am împărţit sarcinile.”, a mai precizat știrista de la Antena 1.

Alessandra Stoicescu a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la divorț, reușind să depășească momentele grele din căsnicie alături de partenerul ei de viață. Celebra prezentatoare se declară o femeie fericită și împlinită, având o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu