Cancan

Oana Andoni este răsfățată de soț. ,,E un sentiment ce nu se poate descrie în cuvinte…”

Publicat: 01 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Andoni este răsfățată de soț. E un sentiment ce nu se poate descrie în cuvinte
Prezentatoarea de știri Oana Andoni este răsfățată de soț și se mândrește cu familia ei frumoasă.

Frumoasa prezentatoare de știri Oana Andoni este răsfățată de soț și se bucură din plin de familia ei frumoasă. Dincolo de succesul răsunător în televiziune, îndrăgita vedetă se declară o femeie împlinită în viața privată. De când a devenit mamă, Oana Andoni radiază de fericire alături de partenerul ei de viață. Iată ce spune prezentatoarea știrilor de la Pro Tv despre provocările vieții de familie.

Oana Andoni este răsfățată de soț cu vacanțe în locuri exotice

La vârsta de 44 de ani, Oana Andoni se bucură de realizări pe plan profesional și de împliniri în viața privată. Știrista are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și doi copii superbi de care este tare mândră.

Frumoasa vedetă se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor, însă este o prezență discretă în lumea mondenă. Extrem de rezervată când vine vorba de viața privată, Oana Andoni a încercat mereu să își țină familia departe de lumina reflectoarelor.

Prezentatoare de știri a recunoscut în repetate rânduri că este răsfățată de soț cu vacanțe în locuri exotice și este susținută mereu de acesta în carieră, dar și în viața de familie.

Când vine vorba de partenerul ei de viață, Oana Andoni are doar cuvinte de laudă, iar de când au devenit părinți, cei doi radiază de fericire.

,,E un sentiment ce nu se poate descrie în cuvinte și sunt foarte fericită că trăiesc așa ceva. Viețile noastre, a mea și a soțului meu, sunt deja mult mai bogate și putem să spunem că suntem pe deplin împliniți.”, a mărturisit aceasta.

Oana Andoni și soțui ei se afișează rar la evenimentele mondene, însă pe rețelele de socializare aceștia împărtășesc cu fanii lor bucuria vieții de familie.

Și colega ei de breaslă, frumoasa prezentatoare Rosse Stan este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, însă aceasta face furori de fiecare dată când apare în public cu ținutele sexy.

O altă prezentatoare de știri care atrage privirile tuturor în lumea mondenă este Octavia Geamănu. Frumoasa blondină este extrem de activă în mediul online, iar recent și-a surprins fanii cu câteva mesaje inedite postate pe Facebook.

Cum este frumoasa prezentatoare de știri în ipostaza de mămică

Oana Andoni trăiește din plin bucuriile vieții de familie, iar de când este mămică, știrista este mai fericită ca oricând. Aceasta are două fetițe superbe de care este tare mândră. Prezentatoarea se bucură din plin de rolul de mamă, considerându-se o femeie împlinită.

,,E un miracol pe care îl trăiesc la o intensitate din ce în ce mai mare cu fiecare zi ce trece. E o fericire care nu poate fi egalată de nimic. (…) De fiecare dată când m-am visat cu un copil în brațe, mă vedeam alături de o fetiță. Întotdeauna m-am imaginat mamă de fetiță.”, a mărturisit aceasta.

Oana Andoni a recunoscut că partenerul ei de viață o susține mereu și este un soț și un tată devotat.

,,Este un partener de nădejde. Prin tot ceea ce face, îmi confirmă mereu că am făcut alegerea bună. Îi admir consecvenţa, responsabilitatea, sensibilitatea şi bucuria de a fi soţ şi tată.”, a mai precizat știrista.

Oana Andoni este extrem de apreciată de colegii de breaslă pentru profesionalism, dar și pentru discreție. Prezentatoarea de știri a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și este atentă la aparițiile ei publice.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Mihaela Rădulescu. Frumoasa vedetă este mereu în atenția publicului și nu de puține ori a provocat controverse. Aceasta nu ezită să se afișese în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia, iar recent și-a surprins fanii cu un pictorial nud. Cu toate că nu a pozat în Playboy, Mihaela Rădulescu pune pe jar inimile bărbaților cu fotografii în ipostaze sexy pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea de știri Oana Andoni este răsfățată de soț și se mândrește cu familia ei frumoasă. La vârsta de 44 de ani, aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și se bucură de aprecierea unui public numeros.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu