National

Alex Bodi, despre despărțirea de Justyna Gradek. Afaceristul a dat cărțile pe față

Publicat: 07 dec. 2021
Alex Bodi si Justyna Gradek
Alex Bodi a vorbit despre despartirea de Justyna Gradek

Alex Bodi a dat într-un final cărțile pe față după despărțirea de Justyna Gradek. ”Kim Kardashian a Poloniei” a făcut recent o serie de declarații în presa poloneză, iar afaceristul român a vrut să lămurească situația. Viața sentimentală a lui Alex Bodi a fost mereu tumultoasă. De curând despre acesta s-a spus că ar avea o relația cu Oana Marica pentru ca la doar două zile acesta să se afișeze cu Daria Radionova.

Justyna Gradek a dat din casă și a ținut să lămurească zvonurile apărute în presa de la ea din țară, despre ruptura ce s-a produs între ea și Alex Bodi.

”Nu a ieșit această relație și asta s-a întâmplat doar din cauza mea. Din păcate, nu am prea spus adevărul despre relația mea și m-am gândit că voi scăpa cu asta. Alex este un tip dur și cu principii.

Ne-am despărțit la inițiativa lui”, a dezvăluit Justyna Gradek.

Justyna Gradek i-a ascuns lui Alex Bodi faptul că încă era căsătorită

La aflarea acestei vești, Alex Bodi s-a enervat când a aflat acest lucru din presă din România. Acesta i-a cerut explicații focoasei șatene, iar într-un final aceasta a fost nevoită să recunoască adevărul. Deși la acel moment Justyna era separată de soțul ei, Bodi nu a putut trece peste acest amănunt.

Alex Bodi a vorbit despre separarea de Justyna, după ce tânăra a făcut declarații în presa de la ea din țară, despre despărțirea de omul de afaceri din România. Acum, milionarul a decis să-și spună părerea în acest sens.

“Nu înțeleg de ce a dat acum, după atâta timp. Într-adevăr, eu am vrut să închei, dar nu o spun ca o laudă. Am decis că e cel mai ok pentru amândoi și nu prea avea legătură cu fostul, că nu m-a interesat. Ea mi-a zis niște chestii, că era în divorț, dar nu neapărat ăsta a fost motivul ”, a spus Alex Bodi, la Antena Stars.

Alex Bodi trăiește o viață plină de lux

Alex Bodi trăiește o viață plină de lux cu care se mândrește în postările de pe Instagram. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu își petrece timpul liber în destinații exclusiviste, înconjurat de femei frumoase și mașini luxoase. Afaceristul din Mediaș a ajuns în atenția presei datorită relațiilor pe care le-a avut cu diferite femei celebre din show-biz-ul românesc.

Pe când avea doar 18 ani, a plecat alături de familie în Spania unde și-a castigat și primii bani lucrând pe șantier și jucând fotbal.

Întreagă lui avere, pe care a reușit să o strângă, a investit-o într-un club din Spania. Din nefericire pentru acesta a ajuns să intre într-o afacere ilegală. Bodi vindea aur cu acte false și în mai puțin de două luni a pierdut tot. Pentru a-l ajuta, părinții și-au vândut apartamentul pe care abia îl cumpăraseră în Spania și două mașini.

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urâte. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine’, a dezvăluit Alex.

Adauga un comentariu