Titlurile zilei

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, rupe tăcerea! „Mă simt șantajată și nu este prima dată. Acum este vorba despre o casă pe care am cumpărat-o pe strada Sfântul Andrei” (Exclusiv)

Publicat: 02 sept. 2021
Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu
Alina Filip este soția lui Petronel Corduneanu și susține că a fost șantajată de familia soțului ei

Soția lui Petronel Corduneanu rupe tăcerea în scandalul iscat în mediul online. Alina Filip susține că este șantajată chiar de familia soțului său după ce ar fi cumpărat o casă în zona 0 a Iașului. Zilele trecute, Adrian Corduneanu a postat mai multe filmulețe în mediul online în care vorbește urât despre Alina Filip și dă de înțeles că aceasta ar fi cumpărat o casă după ce i-ar fi păcălit pe proprietari

Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, rupe tăcerea după ce în mediul online au început să circule mai multe filmulețe în care cumnatul său, Adrian Corduneanu, vorbește urât despre ea. Femeia susține că se simte șantajată și nu este prima dată, după ce a cumpărat o casă într-o zonă vânată a Iașului. Este vorba despre o casă cu o suprafață mică, de 33 de metri pătrați, însă asta contează mai puțin, având în vedere că se află pe strada Sfântul Andrei, o zonă în care imobilele se vând cu prețuri uriașe.
Alina Filip spune că nu înțelege de ce s-a ajuns aici și de ce cumnatul ei și familia acestuia au ales să o atace în mediul online.

„Vreau să clarific o situație. Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu după ce am cumpărat o casă pe strada Sfântul Andrei. Casa respectivă am cumpărat-o legal, fără să păcălesc pe nimeni. Am plătit aproximativ 900 de euro pe metru pătrat. Acum, Adrian Corduneanu postează pe Facebook tot felul de filmulețe în care mă denigrează. Casa respectivă a vrut să o cumpere și el, iar acum ar vrea să plătesc în plus pentru ea”, a spus Alina Filip.

Cum s-a ajuns la întreg scandalul?

Femeia spune că familia ei are de suferit în urma afirmațiilor pe care Adrian Corduneanu le face.

„Am familie, toată familia mea se ocupă de imobiliare, din asta trăim. Dacă am cumpărat o casă, ce am făcut greșit?! Nu mi se pare normal ca Adrian să facă astfel de afirmații legate de mine, atât timp cât eu nu i-am greșit cu nimic. Eu am probe pe care le voi duce la Poliție. Am fost șantajată și nu o dată! Am fost reținută odată cu Petronel tot din cauza lor. Noi nu am avut probleme cu legea. Nu am făcut infracțiuni, o să se vadă când o să se termine dosarul în care am fost noi reținuți. Nu noi facem infracțiuni. Noi nu vrem nimic decât să fim lăsați în pace. Vreau să am liniștită grijă de familia mea și de copiii mei”, a spus Alina Filip.

Femeia a mai precizat că are de gând să depună o plângere împotriva familiei soțului ei.

„Eu am încredere în Justiție. Nu vreau decât să se facă dreptate. O să depun plângere pentru toate afirmațiile pe care le-au făcut ei”, a precizat Alina Filip.

„Beleaua” a transmis live pe Facebook acuzațiile către Alina Filip

Cum se va termina scandalul dintre frații Corduneanu rămâne de văzut. Cert este faptul că lucrurile par scăpate de sub control. Vă reamintim că, zilele trecute, în mediul online, au circulat mai multe filmulețe în care Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, și soția sa, Ramona, vorbeau urât despre cumnata lor, Alina Filip.
Atât Adrian, cât și soția sa, Ramona, au dat de înțeles că Alina Filip ar fi cumpărat casa respectivă după ce ar fi păcălit proprietarii. De asemenea, din videoclipuri se înțelege că Alina Filip ar mai fi luat alte case prin metode mai mult sau mai puțin legale.

„Eu, după cum am spus, mă ocup de imobiliare. Nu am păcălit pe nimeni niciodată și nu am fost urmărită penal sau ceva. Asta se poate dovedi. Mă așteptam ca ei să spună aceste lucruri în mediul online pentru că mi-au transmis că vor face asta”, a mai precizat Alina Filip.

Comentarii
 • Dupa ce au luat bani cu japca de pe zeci de naivi,amarati si amarate acum sunt cinstiti astia cand lumea se va trezi vor fi alungati din Iasi pt ca au facut mult rau iasului si iesenilor

 • Aceasta femeie a fost mereu invidiata de Ramona Corduneanu.Ea s a retras si nu vrea prietenie cu ei si acest lucru i a determinat pe ei sa i facă rău !

 • Aceasta femeie a fost mereu invidiata de Ramona Corduneanu.(diamantul roz)Ea s a retras si nu vrea prietenie cu ei si acest lucru i a determinat pe ei sa i facă rău !Sa nu se înțeleagă frustrarea ,invidia pe Alina și Petronel ei au denigrat o inventând despre ea!

 • Nesimțito ai luat casele amărâților mana in mână cu notari corupți de tine ? Ați falsificat semnătura pe acte , nenorocito Dumnezeu nu doarme o sa plătești cu vârf și îndesat

 • Cam sa nu aibă încredere in justitie când petronel a fost achitat după o condamnare de 15 ani. .. justiția doarme la Iași … doar prescrieri și achitări la corduneni

 • Fa scorpie care esti ai înregistrat oameni din primarii de la dapp ca sa e ai la mana ai facut istorie huuuu trădătoare ca nu te pui cu Ramona si nevasta lui Costel vagaboanto

 • Cei care comentați de rău despre Alina ,nu o cunoasteti ,scrieri puși de Adrian corduneanu ,de Ramona Corduneanu și de Gratiela Corduneanu ca i vreți la pușcărie ca nu va bagă in seama și ca V a zis ca copiii lui Costel Corduneanu nu sunt a lui și ca ar fi bine sa facă test ADN.

 • Si lu tata i ati luat casa boraturilor în 2008. Iar după aia un judecător corupt va lălăit dosarul si v au lungit termenele de judecată pana v au achitat. Eu in schimb n am uitat! Vine si vremea voastră!

 • Cu Petronel daca va luați la JUDET o sa jucati,cu Alina va filmeaza si va trateaza ca domnii de la miliție. Familia asta cinstita nu fac nimic,nici praduieli,acuma e online. Din zmardoi benganeala in doi,traiasca Aurel si Tanase,judecatorii,astia direct la comandant.

 • Aceasta femeie este invidiata de aceasta familie Corduneanu si fără a face nimic a intrat in gura hienelor .Uitați va ce live uri au făcut acele femei hoațe ,curve se vede invidia pe Alina Filip.

 • Ăștia sunt invidioși pe oricine se descurca și face bani. Se dușmănesc chiar între frați aceste hiene flămânde si amărâte care pozează in oameni cu bani. Amărâți , cerșetori si curve , marea familie de melteni

 • Praduitorul asta de Adrian diamantul roz ,o șantajează pe femeia lui frate-su și sa nu se prindă garda o da ca a fututo.Petronel cu Alina sunt de 20 de ani împreuna .Urat praduitorule ,recunoști pe toate live urile ca ești disperat sa l legi pe Petronel și pe Alina.Când erai in Nicolina intrau in casa peste oameni și când nu ți mergea treaba Ramona o dădea ca omul tâlhărit se dădea la curva de femeia ta.Scenarii sa nu va duceți la pușcărie.Așa faceți și acum in 2021 ,primitivilor.Șantajați femeia și o dai in futut!!!

 • Invidia îi macină pe Adrian și Ramona ,de au ajuns in halul acesta înseamnă ca au ajuns sa i urască de moarte!Doi bolnavi pshihici ,la balamuc cu ei!Fii puternica Alina!

 • Petronel frate bine ca stai la distanță de jegurile de frați ai tai!Ai o familie frumoasa și restul nu contează !Lasa i in urma ca ei sunt și inapoiati și frustrați !

 • Fiți puternici și nu uitați ca dușmanii voștri sunt Adrian și Ramona!Fiti cu ochii in patru ca pun oamenii sa va lege.Pe Sandu Catalin și pe Mioara Rauț vara voastră tot ei i au pus sa va facă plângeri !Adevarul va ieși la suprafața pina la urma !Praduitorul de fratetu va cădea el in groapa care ți o sapa tie !

 • Am vândut o casa pe Str Colonel LANGA acestei femei și chiar am rămas impresionant cât de mult a negociat la preț .A profitat de toate argumentele și pina la urma am negociat așa cum a vrut ea.Interesantă și de apreciat cum a pus problema.După Tranzacție am aflat de la sora mea ca era nevasta Cordunenilor .Dar sora mea a rămas vecina cu ei si se înțeleg de minune ,au pavat pe banii lor .

 • Petronel cu Alina au 21 de ani împreuna .Fiți puternici și treceti repede peste minciunile și mizeriile astea din partea fratelui tău .D zeu va avea grija Pt ceea ce face,nimic nu ramane nepedepsit !Va sunt prieteni de peste 17 ani și am o părere f buna despre voi ,sunteti puternici împreuna și asta supăra pe cei care au de pierdut!Voi nu aveți dușmani din afara ,dusmanii voștri sunt Ramona și Adrian .

 • Adrian beleaua este cel mai jeg frate.Bine ca și a arătat adevarata lui fata de invidios ,trădător și praduitor! De Costel ….e sub papucul lui Adrian .Vasy e si el un praduitor .Rusine ca o puneți pe drogata aia psihopata sa vb de fratele si familia lui.Petronel bine ca ai văzut ce jeguri de frați ai!Vezi ți de drumul tău alături de soția ta!

Adauga un comentariu