Cancan

Alina Sorescu, declarații neașteptate despre divorțul de Alexandru Ciucu

Publicat: 27 mai 2022
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, colaj foto
În urmă cu câteva săptămâni, Alina Sorescu a recunoscut public că se desparte de tatăl fiicelor sale

Alina Sorescu, declarații neașteptate despre divorțul de Alexandru Ciucu. Îndrăgita artistă vine cu noi mărturii despre situația în care se află. Vedeta este din ce în ce mai deschisă să vorbească despre divorțul de Alexandru Ciucu.

Vedeta a făcut numeroase afirmații neașteptate, povestind ce se întâmplă cu fiicele sale.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după ani de mariaj

În urmă cu câteva săptămâni, artista a recunoscut public că se desparte de tatăl fiicelor sale. Cântăreața a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, dar acum a decis să fie mai deschisă și să vorbească despre divorțul de designerul de modă.

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a șocat multă lume. Deși zvonurile legate de despărțirea lor au apărut încă de anul trecut, mai ales după ce designerul a fost surprins în compania mai multor femei.

Alina Sorescu și Alex Ciucu au ajuns în pragul divorțului după 12 ani de relație. Artista a făcut noi mărturisiri despre situația în care se află. Vedeta este din ce în ce mai deshchisă să vorbească despre divorțul de tatăl fiicelor sale. Cântăreața a făcut o serie de afirmații neașteptate în emisiunea lui Cristi Brancu. Alina Sorescu încearcă să privească situația exact așa cum este și să se axeze pe cariera muzicală. Artista a subliniat că își dorește să aibă mare succes cu cariera sa, dar și să le ofere fiicelor sale un trai decent.

,,Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu.Suntem liniștite (n.r. Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe.Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alex Ciucu

În urmă cu câteva săptămâni Alina Sorescu a confirmat public că divorțează de soțul ei, Alex Ciucu. Cei doi se despart după 12 ani de căsnicie, iar creatorul de modă i-a înaintat artistei un proces prin care cere ca fetițele să locuiască la el până la divorț. Artista a precizat că până acum a ales să își țină viața departe de lumina reflectoarelor, dar a vrut să lămurească lucrurile. Alina Sorescu a mărturisit că ea a fost cea care a înaintat divorțul la începutul acestui an.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de socializare.

Artista a câștigat procesul intentat de Alex Ciucu

Artista este activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Alina Sorescu a anunțat printr-o postare publică pe Facebook că a câștigat procesul intentat de Alex Ciucu. Creatorul de modă cerea ca fetițele să locuiască la el pe perioada procesului de divorț.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și va mulțumesc vouă tuturor pentru susținere’, a scris în mediul online cântăreața.
Adauga un comentariu