Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ana-Maria Barnoschi și iubitul ei au devenit soț și soție! Prezentatoarea de la Kanal D s-a cununat civil și a atras toate privirile în ziua cea mare

Ana-Maria Barnoschi și iubitul ei au devenit soț și soție! Prezentatoarea de la Kanal D s-a cununat civil și a atras toate privirile în ziua cea mare

16 iun. 2024, 13:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ana-Maria Barnoschi și iubitul ei au devenit, oficial, soț și soție! Cei doi au spus cel mai important „Da” din viața lor în fața ofițerului de la Starea Civilă. Au fost numai un zâmbet în ziua cea mare, alături de ei fiind toți oamenii importanți din viața lor! Pe rețelele de socializare, vedetele, dar și fanii s-au grăbit să o felicite și să-i ureze casă de piatră.

Ana-Maria Branoschi și partenerul ei de viață au strălucit în ziua cea mare

Prezentatoarea de la Kanal D și proaspătul ei soț au atras toate privirile încă de când au ajuns la Starea Civilă. Vedeta de la „Roata norocului” a ales să poarte o rochie scurtă de culoare bleu, din dantelă, care i-a lăsat la vedere picioarele perfecte și care i-a scos în evidență talia de viespe. Pentru a întregi ținuta, aceasta a optat să poarte mănuși din dantelă, dar și pentru un set de bijuterii din pietre prețioase. Totuși, accesoriul care a pus-o cel mai mult în valoare a fost zâmbetul ei!

De asemenea, partenerul ei de viață a fost îmbrăcat la patru ace. A purtat un costum verde pastel, la care a ales să poarte o pereche de mocasini maro din piele întoarsă. Bineînțeles că și el a fost numai un zâmbet, căci urma să se însoare nu doar cu femeia de care este îndrăgostit, ci și de una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România!

Cei doi au pășit nerăbdători în fața ofițerului de la Starea Civilă, acolo unde au răspuns cu „Da” la cea mai importantă întrebare din viața lor! Fericită din cale afară, Ana-Maria Barnoschi a vrut să împărtășească cu toată lumea momentele unice prin care a trecut și a publicat primele imagini de la cununie.

„Ieri a fost despre noi, despre călătoria noastră, despre ultima zi în calitate de domnișoară și prima zi a familiei noastre”, a fost mesajul emoționant transmis de aceasta.

Pe Instagram, atât fanii, cât și vedetele s-au grăbit să o felicite: „Felicitări. Casa de piatra!”, a fost mesajul transmis de colegul ei, Bursucu. Raluca Bădulescu a vrut să fie și ea printre primii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *