Cancan

Anca Serea este pregătită să devină mamă pentru a 7-a oară. Prezentatoarea TV a făcut anunțul 

Publicat: 25 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Serea este pregătită să devină mamă pentru a 7-a oară. Prezentatoarea TV a făcut anunțul 
Anca Serea este pregătită să devină mamă din nou potrivit celor declarate fanilor sai de pe Instagram

Anca Serea este pregătită să devină mamă pentru a 7-a oară, cel puțin așa a anunțat celebra prezentatoare pe contul ei de Instagram. Vedeta tv și soțul ei Adin Sînă sunt împreună de zece ani, iar povestea lor de dragoste este una că un povesti.

Anca Serea are 6 copii și a declarat în repetate rânduri că își dorește încă unul, pentru a fi „Albă că Zăpada”, cu cei 7 pitici.

Anca Serea este pregătită să devină mamă din nou

Recent, Anca și soțul ei s-a relaxat alături de patru dintre copiii ei pe litoralul românesc. La un moment dat, Anca Serea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram. Unul dintre internauți a întrebat-o la un moment dat dacă își mai dorește copii, iar Anca a dezvăluit faptul că este pregătită pentru acest pas.

Cine știe… poate în viitorul apropiat, visul Ancăi Serea se vă îndeplini.

Ce spune Adi Sînă despre un nou membru al familiei

Invitat la Cătălin Măruță în emisiune,  Adi Sînă a mărturisit că par să aibă în plan să-și mărească din nou familia, însă artistul a mărturisit că el însuși va da marea veste atunci când va fi cazul.

”Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a spus Adi Sînă.

Anca Serea are probleme de sănătate

Anca Serea are probleme de sănătate de care se pare că nu scapă prea uşor! După ce în urmă cu puţin timp ajunsese la spital din cauza unei anemii cu care se confruntă de câţiva ani, acum, vedeta a ajuns din nou pe mâna medicilor. Aceasta a povestit în social media că a fost supusă la două proceduri complicate, endoscopie şi colonoscopie. Cu toate acestea, faptul că a fost anesteziată complet a făcut-o să nu simtă nimic şi să treacă cu bine peste teama pe care o avea.

Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a spus Anca Serea.

Adauga un comentariu