Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca Țurcașiu a apărut în brațele lui mai fericită ca niciodată. Mărturisirea cu care i-a emoționat pe toți. Asta dovedește clar ce relație strânsă are cu tatăl ei: „Te iubesc nemăsurat”

Anca Țurcașiu a apărut în brațele lui mai fericită ca niciodată. Mărturisirea cu care i-a emoționat pe toți. Asta dovedește clar ce relație strânsă are cu tatăl ei: „Te iubesc nemăsurat”

19 mai 2024, 12:19,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu, ipostaze rare cu tatăl ei! Cum arată Cornel Țurcașiu și cât de mult îi seamănă actrița?

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anca Țurcașiu se bucură de o comunitate impresionantă în mediul online și că de fiecare dată obișnuiește să își țină fanii la curent cu noutățile viața ei. La fel s-a întâmplat și acum, căci actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre unul dintre cei mai importanți bărbați din viața ei: tata.

Anca Țurcașiu, imagini de colecție alături de tatăl ei

Anca Țurcașiu este o familistă convinsă și nu ratează nicio ocazie să demonstreze asta. Actrița se mândrește peste tot cu fiul său, dar și cu tatăl ei, cu care are o relație de-a dreptul specială. Cei doi sunt, înainte de toate, cei mai buni prieteni, iar asta se poate observa cu ușurință cu ochiul liber.

Dovada o reprezintă chiar ultimele imagini publicate de Anca Țurcașiu în mediul online, alături de un mesaj emoționant: „Cum aș putea să nu fiu decât cea mai fericită, în brațele lui.

Tata, cel minunat, cel cu care râd și plâng, cel care e tot timpul „acolo” cu cea mai înțeleaptă vorbă și care mă iubește „definitiv”, așa cum afirmă mereu! Te iubesc nemăsurat, tata!”, a fost mesajul transmis de Anca Țurcașiu pentru tatăl ei.

Anca Țurcașiu, apreciată pentru relația pe care o are cu tatăl ei

Fotografiile cu Anca Țurcașiu și tatăl ei nu au putut fi trecute cu vederea de fanii actriței, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Mulți dintre internauți au ținut să îi transmită gânduri bune și să își exprime aprecierea pentru modul în care vedeta își tratează părintele, chiar și la 54 de ani:

„Fii binecuvântată cu mulți ani împreună cu dânsul, să nu-l superi, să nu-l contrazici indiferent de situație, stai la povești cu dansul, fă-ți timp cât mai des pentru idolul tău, pentru noi fetele cel mai frumos și cel mai bărbat e tata, pup și vă doresc viață lungă împreună!”, „Îmbrățișează-l și pupă-l până nu mai poți, al

Meu de un an nu mai este, al naibii de greu îmi este”, „Da. Acum se vede cât ești de fericită! Să fiți iubiți!”, „Așa tată, așa fiică, sănătate multă și numai bine familie”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor, regăsite în dreptul imaginilor publicate de Anca Țurcașiu pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *