Cultural

Anca Țurcașiu atrage privirile tuturor pe Instagram. Frumoasa actriță a stârnit un val de reacții după ce s-a afișat în ipostaze inedite

Publicat: 20 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Anca Țurcașiu atrage privirile tuturor pe Instagram. Frumoasa actriță a stârnit un val de reacții după ce s-a afișat în ipostaze inedite
La vârsta de 52 de ani, Anca Țurcașiu arată spectaculos și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy.

Anca Țurcașiu atrage privirile tuturor pe Instagram. Îndrăgita vedetă are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Deși a avut parte de multe provocări pe plan personal și a trecut printr-un divorț dureros, Anca Țurcașiu și-a revenit spctaculos și se află într-o formă fizică de invidiat. Recent, frumoasa actriță a stârnit un val de reacții după ce s-a afișat în ipostaze inedite.

Anca Țurcașiu atrage privirile tuturor pe Instagram

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Frumoasa vedetă se bucură din plin de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta este extrem de discretă și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Celebra artistă a trecut printr-un divorț dureros de Cristian Georgescu, după un mariaj de 22  de ani. Separarea de fostul soț a afectat-o pe Anca Țurcașiu, însă aceasta a reușit să treacă peste suferințele din plan amoros, iar în prezent se dedică profesiei sale și fiului ei, de care este tare mândră.

La vârsta de 52 de ani, Anca Țurcașiu se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Recent, actrița a postat câteva fotografii îndrăznețe și a stârnit un val de reacții printre internauți.

Anca Țurcașiu a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

,,Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat. Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită.”, a precizat vedeta.

Și colega ei de breaslă, Dana Rogoz, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Aceasta se mândrește cu o siluetă fără cusur și pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Actrița are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și copii.

De ce a fost criticată actrița pe rețelele de socializare

Anca Țurcașiu a postat recent câteva fotografii pe Instagram, afișând o siluetă de invidiat. Actrița pozează în ipostaze provocatoare de multe ori, spre încântarea fanilor care au doar cuvinte de laudă pentru aceasta. Deși majoritatea o apreciază pe Anca Țurcașiu pentru forma fizică fără cusur și energia debordantă, nu au lipsit și replicile dure ale unora.

,,Domnița asta își pune poze ca să primească în fiecare zi aceleași complimente! Mă întreb dacă într-o zi vor dispărea toate astea cum va supraviețui!!! Își va pierde încrederea de sine!”, a scris un internaut în dreptul unei fotografii postate de Anca Țurcașiu.

Cu toate acestea, mesajele de susținere și apreciere au fost nenumărate, iar unii chiar i-au luat apărarea frumoasei vedete.

,,Adresează-te cu mai mult respect pentru că merită asta și nu mai fi așa rea gratuit.”, ,,Ești un model de urmat.”, ,,Ești vis!”, ,,Arăți minunat.”, au fost câteva dintre mesajele fanilor de pe Instagram.

La vârsta de 52 de ani, Anca Țurcașiu artă spectaculos și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public.

Comentarii
Adauga un comentariu