Local

Andra A., masteranda care s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime, va fi înmormântată astăzi la Cimitirul „Buna Vestire” din Iași! Colegii tinerei sunt încă în stare de șoc: „Această veste tristă ne-a tulburat” – FOTO

Publicat: 26 apr. 2024
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Andra A. masteranda care s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Buna Vestire din Iași Colegii tinerei sunt încă în stare de șoc Această veste tristă ne-a tulburat - FOTO
Andra A., masteranda care s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime, va fi înmormântată vineri, 26 aprilie 2024, la Cimitirul „Buna Vestire” din Iași

Andra A., masteranda care s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime, va fi condusă vineri, 26 aprilie 2024, pe ultimul drum de către familie, prieteni și apropiați. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul „Buna Vestire” din Iași.

Andra A., masteranda care și-a pus capăt zilelor, va fi înmormântată la Cimitirul „Buna Vestire” din Iași

Andra A. va fi înmormântată la Cimitirul „Buna Vestire” din Iași. De altfel, tânăra locuia în CUG, iar în data de 11 aprilie 2024 s-a aruncat în gol de la circa 10 metri înălțime, în urma căderii suferind mai multe traumatisme grave. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului, într-un sicriu alb, așa cum se obișnuiește în cazul tinerilor care încetează din viață prematur. Din cauza traumatismelor, Andra A. avea chipul acoperit de o mască. Familia și prietenii tinerei i-au adus o mulțime de flori albe, iar părinții Andrei A. au depus o coroană, sub formă de inimă, din trandafiri albi și roz. Deoarece și-a pus capăt zilelor, Andra A. nu va avea parte de o înmormântare creștinească.

„După cum probabil ați auzit deja, colega noastră, Andra A., a trecut în rândul celor drepți! Această veste tristă ne-a tulburat pe toți cei care o cunoaștem. La rugămintea părinților ei, vă anunțăm că înmormântarea are loc vineri, orele 11.00, la Cimitirul «Buna Vestire», de pe str. Tudor Neculai, în capăt CUG. Condoleanțe familiei! Odihnă veșnică, Andra!”, au transmis colegii Andrei.

Andra nu a avut nicio șansă să supraviețuiască: „A fost tot timpul în comă profundă din cauza leziunilor cerebrale grave”

Andra A., masterandă în anul I în cadrul Facultății de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza”  Iași., s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime. În urma impactului, a suferit multiple traumatisme. Tânăra a fost consultată, mai întâi, de medicii de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, iar apoi a fost internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Fata a agonizat timp de două săptămâni, iar marți, 23 aprilie 2024, în ciuda eforturilor medicilor a de o salva, a încetat din viață. Deși nu se știe cert ce a făcut-o pe tânără să recurgă la un astfel de gest extrem, atât apropiații acesteia, cât și medicii susțin că suferea de depresie de mai mult timp.

„11 aprilie, după-amiază, pacientă de 24 de ani, cu politraumatism prin precipitare de la aproximativ 10 metri. Sindrom depresiv. Stop cardiorespirator resuscitat în prespital (smurd TIM). Comă post traumatică traumatism cranio cerebral sever. Edem cerebral, fractură bază de craniu, hemoragie subarahnoidiana. Ruptură splenică, lacerație hepatică, contuzie renală dreaptă, contuzie pancreatică. Fractura bazin complexă. Pneumotorax stâng masiv. A mers direct în sală la chirurgie 1. A fost tot timpul în comă profundă din cauza leziunilor cerebrale grave, intubată ventilată mecanic, a decedat ieri în ciuda eforturilor terapeutice”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”  Iași.

Vestea că Andra A. a încetat din viață s-a răspândit rapid printre studenții Facultății de Istorie, iar mulți dintre aceștia vor participa la înmormântarea ce are loc la Cimitirul „Buna Vestire” din Iași.

Comentarii
  • La 10°C temperatură ambientală exact capacul frigorific îi lipsea fetei!… Dar așa e atunci când familia vrea neapărat să epateze prin fală fără măsură! Mai bine, dacă tot „zic” că au, cheltuiau banii pe niște ședințe la un psiholog bun! Ar fi fost mai cu folos!!!

  • Corpul acela a cazut in gol 10m , chiar vrei sa&l privesti , intelgentule probabil e zdrobit ca trup neinsufletit In schimb , mintea ta e mut mai șifonata

  • „Roman”…te suporti? Oamenii ca tine nu-i inteleg si nu am sa ii inteleg vreodata! Atat de rai si carcotasi ,atat de lipsiti de empatie,atat de cretini…Sa iti lumineze Dumnezeu mintea si sufletul,ca ai nevoie!

  • De asta au pus, la 10°C, capac cu sticlă transparentă, retardaților (@Samyr & Anonim)! Că să fie văzută fata!!! Altfel, puneau capacul ăla PE CARE (@Maria agramato!) l-au sprijinit de perete. RIP pentru fată și pentru neuronul unic al fiecăruia dintre cei cu… „replică”!

  • 1. Omul prost zis savant , pariez ca va gasi pete in soare
    2. Capacul nu e din sticla
    3. De acryl , in viata ta de hater , ai auzit?
    4. E semitransparent, matuit
    5 Acum , zboara , spre ingeri

  • @Roman…fiecare intelege atat cat ii este universul! La tine ,e clar ca esti ingust ! Unicul meu neuron este antrenat si capabil sa compatimeasca idioti ca tine…Sa nu traiesti durerea PE CARE o au parintii dar …daca se va intampla( fereasca Dumnezeu) sa nu uiti: …nu „epata prin fala”!
    Jigodie mai esti!

  • Pe lângă „calitatea” de retardat, @Anonim-ul ține morțiș să și-o dezvăluie și pe cea de analfabet funcțional, care nu distinge între „cu” și „din”, dar încearcă, penibil și fără succes, să se dea deștept în studiul materialelor. Mătuit e creierul tău minuscul, nimicule! Iar @Maria… e corespondentul feminin, care… se-adună! Zero înmulțit cu doi cât e?

  • @Roman,doar atat: mai bine te inghitea mă-ta,nu esti in siguranta printre pamanteni,serios!
    Ai grija de tine,omulet de nimic !

  • @Maricico, devii vulgară și plagiatoare atunci când neuronul ți s-a blocat și nu faci față cuiva superior intelectual ție, care nu se coboară la nivelul prăpădit în care te bălăcești! Vai de capu’ tău, răspunsule la întrebare!

  • „Deoarece și-a pus capăt zilelor, Andra A. nu va avea parte de o înmormântare creștinească.”
    Recidivați în a difuza „informații” false, „jurnaliștilor”!
    Bineînțeles că ceremonialul funerar în asemenea cazuri nefericite ESTE unul CREȘTINESC! Doar că se desfășoară după alt tipic decât cel uzual, fără introducere în biserică, nici măcar în curtea acesteia, fără recuzita de însoțire uzuală, fără opriri pe drumul spre locul de veci și fără a bate clopotul, fără preot în fruntea cortegiului ci în urma acestuia stropind cu agheasmă pentru alungarea necuratului și cu o scurtă cuvântare la locul de veci, care, uneori, e ales la marginea cimitirului. Toate astea după reguli clare, creștinești, cu posibilitatea de dispensă din partea bisericii, dacă se consideră actul comis de creștinul adormit ca fiind făcut sub imperiul unei afecțiuni medicale care l-a pus în imposibilitatea de-a conștientiza săvârșirea unui păcat major.
    Apelați la consultanți înainte de a difuza materiale din domenii cu care nu aveți tangență!

Adauga un comentariu